TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dijous, 20 de setembre del 2012

Pastis de xoco cola amb cobertura de xocolates




Deixo l´enllaç per qui desitji de pasar-hi un bon cap de setmana, natura, pau, descans, ...i bon preu. ( aquí es on varem anar )

El cap de setmana teniem una Festa de Familia, peró el meu marit i jo no i varem pujar fins diumenge per motius de feina
i la meva missió era la de portar les postres, alguns dels integrants del Clan Familiar, encara que el coneixien d'oïda, no havien provat mai el pastís de Xoco Cola, de manera que vaig pensar que seria bona una opció la de sorprendre'ls amb aquest pecat mortal ... he de dir que va quedar Diví la pena que feia força calor i la xocolata va fallar una mica, però desprès d'una bona estona a la nevera es va "recompondre", havia elaborat unes lletres precioses que deien "Vallcanera " el nostre lloc de trobada i que s´aguantaven dretes i tot,  la mar de maques.,   només va ser una mitja hora de camí però les pobres no van aguantar la calor, en fi .... no va passar res ... una experiència més, espero que us agradi la decoració.

També tinc que dir que no va quedar ni una molla....

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

5 comentaris:

  1. T'ha quedat molt maco Susanna. La calor i la xocolata no sont gaire compatibles.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Xocoalta i coca cola, de vici total!
    Segur que va tenir molt èxit ;)

    ResponElimina
  3. Hummmmm... j'en salive déjà, quelle délice ma cher, je peut avoir une petite part?

    Bisous

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...