Ingredients
Ous
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Un petit pot de tomàquet fregit
Botifarra crua de pagès
Ceba
Un raig de vermut negre
Fulles de julivert
Preparació
Posarem en una cassola plena d´aigua freda els ous, hem de comptar 10 minuts des de que l´aigua comenci a bullir, ( així quasi no es trenquen mai ) retirar, deixar refredar, els pelem i reservem.
Mentre amb una paella amb oli fregirem la botifarra esmicolada junt amb la ceba tallada petita fins que agafi color, ara o regarem amb un raig de vermut negre, afegirem el pot de tomàquet fregit, remenar i deixar reduir, condimentar amb sal i pebre al gust.
Partirem els ous per la meitat, separem les clares dels rovells i en reservem alguns per decorar, la resta els xafarem i barregem amb la botifarra.
Farcim les meitats de les clares amb la botifarra , amb una petita cullera i les unim altres cop, formant un ou sencer que unirem amb un palet de fusta o un escuradents, els posarem a una safata de servir i ratllarem per sobre els rovells que tenim reservats, regar amb un raig d´oli d´oliva i decorar amb unes fulles de julivert.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
La meva mare també els farceix amb botifarra!!! queden deliciosos!!
ResponEliminaPetonets
Ces oeufs sont très appétissant et très bien farcis une délice!
ResponEliminaBisous
Olá!
ResponEliminaNunca consigo visualizar as imagens no blog, só as consigo ver na minha lista de leitura. Os ovos ficaram muito bem apresentados, um regalo!
Beijinho
Con butifarra no les he probado, pero seguro que están muy ricos. Tomo nota de la idea.
ResponEliminaAbrazos.
Hola Susana,
ResponEliminaWow ...... lo que es una delicia llena de huevos!
La foto es hermosa!
besos ♥
Me encantan los huevos rellenos y suelo rellenarlos siempre de lo mismo así que me apunto los tuyos que están genial.
ResponEliminabesos
Tienen que estar muy ricos estos huevos, ademas ya el nombre de butifarra de payes lo dice todo...
ResponEliminaSaludos.
http://xoriguer48-lasrecetasdelabuelo.bl...
Que rico por favor!
ResponEliminaNo se m'hauria acudit farcir-los amb botifarra i ho bons que han de estar, apunto la teva bona idea.
ResponEliminaPetons.
Quins ous!!! Mai els havia vist farcit de botifarra!! Me'ls apunto!!! A casa, segur que triomfen ;-)
ResponEliminaUn petonas guapa!
Sònia
no els havia vist mai amb botifarra! segur que estan molt bons. Petonets i moltíssimes gràcies per participar.
ResponEliminaSusanna , por la foto he descuvierto de que se trataba tú receta de hoy ... jijii , que por la pínta tiene que estar bién ríca . Cuando he estado en Barcelona he comido varias veces butifarra , con mongetes me encantan ! por aquí no sé encuentra la butifarra tan ríca como allí , qué si nó prepararia los huevos !
ResponEliminaSí ya te decia yo Susanna ... no me lo podia creer , según iba leyendo me partia de la rísa ... pues quiero ver ese mantel y el plato ! jijii
Petonetsss GUAPETONA !
Con butifarra no se me había ocurrido rellenar los huevos.
ResponEliminaUna muy buena y rica idea.
Besets
Mai els he farcit de botifarra, ho trobo molt original. I han de quedar molt gustosos.
ResponEliminaHola Susanna, se me hace la boca agua solo con verlo.
ResponEliminaDelicioso.
Petonets
Susana, yo no se que pasa que las fotos de las recetas no las veo, lástima por que debe estar preciosa. Aunque ayer me dieron una mala noticia, no puedo comer huevos y nada que corresponda al cerdo, snifffff, con lo que me gusta la butifarra
ResponEliminaque rica la butifarra!!!, tienen que estar buenisimos esos huevos. besitos
ResponEliminaaixo si que són un senyors ous farcits!!! increiblement deliciosos!! petons
ResponEliminaquina presentació mes bonica i................ummmmmm, que bons
ResponEliminaHolaaaa, aunque yo no soy muy huevera a mi marido le encantarían estos huevos. La butifarra de payés no la he probado, aquí en Madrid se ve poco pero me chifla!
ResponEliminaUn besoooo
Genial! No ho els hauria farcit mai amb botifarra de pagès. Han d'estar boníssims!
ResponEliminaUna abraçada!
Eva
Els ous els hem menjat sempre amb tonyina, pero amb botifarra ho trobo una gran idea.
ResponEliminaEsta recepta le la copie, deu d'estar boníssima, amb la butifarra....
ResponEliminaBesets!
Hola Susanna. Suelo hacer casi todas las semanas huevos rellenos pero con butifarra nunca los he rellenado y mira que me gusta, mi problema son el resto jj así que me tengo que conformar con imaginar que los preparo de esta forma. Tienen que estar deliciosos.
ResponEliminaSaludos
Tan senzill, com bo! No se m´hauria ocorregut mai. He de provar el constrats, ja!
ResponEliminaCom m'agraden aquestes receptes. Senzilles i ràpides d'elaborar i molt saboroses.
ResponEliminaUmmmm que bons aquest ous, una presentació molt original.
ResponEliminaPetonets.
mmmmmmmm lle llevo un par de esos riquísimos huevos
ResponEliminaque buenos¡¡¡¡¡¡¡
ResponEliminaK presentación tan buena, k ricosss..uhmm
ResponEliminaMuaks
De estos me comería unos cuantos!! Me encantaron!!
ResponEliminaAbrazos Susanna
No els havia vist mai, han de ser ben bons.
ResponEliminaMoltes gràcies per participar.
De nuevo por aquí , para decirte , que cuando puedas te pases por mi blog , tengo un regalito para tí!
ResponEliminaPetonetsss.
Susanna , a mí también me encantan , yo las cojia solita jijii y me las ponia en la palma de la mano y las dejaba volar ... que tiempos aquellos ... mi hermano cojia lagartijas y yó mariquitas y mariposas , las mariposas corrian peor suerte ... terminaban adornando mi habitación , no te voy a decir como ... , y entre las hojas de un libro ... que macabra era ... , bueno también ponia petalos de rosa !
ResponEliminaComo me enrrollo ... que me alegro de que te haya gustado el premio !
Petonetsss
Qué bo! Es una recepta molt senzilla i original, de les que m'agraden. Felicitats!
ResponEliminapues me parece una gran idea rellenarnos de butifarra, y encima con lo que me gusta a mi!!!!
ResponElimina