Una altre versió pel qui li agradi la pasta de sempre
Ingredients
Tallarines ( si la pasta es fresca millor )
Una
bossa de còctel de marisc
Sal
Pebre
Oli de oliva
Salsa de soja
Pebre
Oli de oliva
Salsa de soja
Un pot petit de tomàquet fregit
Preparació
Saltarem el
còctel de marisc a la paella amb una mica de oli , condimentar
amb sal, pebre i una mica de salsa de soja.
Bullir les tallarines amb aigua calenta els temps que ens indiqui el fabricant,
escórrer i barrejar amb el còctel i el tomàquet fregit remenar uns instants , servir calent.
Bon
profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
¡¡ He leido "marisco"...soja...tallarines !! Comida oriental....¡¡ me apunto !!
ResponEliminaLástima que estemos tan lejos...pero no te preocupes, mi imaginación ha volado: huelo el aroma y me imagino lo riquisimo que está.....
Besos y buen fin de semana.
Superbes tes plats très bien réaliser une vrai délice!
ResponEliminaBisous
Què bo Susanna, me n'has fet venir ganes
ResponEliminaoh que bo susanna!! els tallarins frescos son tan bons!! jo els compro perque ferlos em dona massa feina. la combinacio amb el saltejat de marisc i la salsa de soja de 10!!
ResponEliminaUnos tallarines excelentes los que has preparado, con este marisco.
ResponEliminaSaludos y buen fin de semana.
http://xoriguer48-lasrecetasdelabuelo.bl...
QUIN PLAT MES GUSTÓS SUSANNA!!!!
ResponEliminaQUE PASIS UN ESTUPENDO CAP DE SETMANA MACA:)
Que delicia...... me encanta este coctel..........
ResponEliminaQuina recepta tan ràpida i a més en dones la opció de fer-la amb tallarines o amb fideus xinesos. Bona de totes maneres.
ResponEliminaPetons.
una combinación genial ! me gusta la receta, besitos
ResponEliminaa la pregunta que me hiciste si la planta (los pendientes de la reina) que tengo en el blog es de mi casa, la respuesta es que si. besitos
ResponEliminaEls plats de pasta tenen l'exit assegurat, sobretot amb una guarnició tan bona com aquesta ;)
ResponEliminafácil y rico, lo apunto!
ResponEliminaEls tallarins amb marisc m'agraden mes que amb carn, te una pinta estupenda, deliciós.
ResponEliminaBuena receta de pasta y de combinación de sabores.
ResponEliminaBesos
Que buena receta y gran combinación de sabores.
ResponEliminaBesos
OHHHHHHH, QUE BONS!!!!!
ResponEliminaUn plat com aquest ens faria feliços a tots a casa!
ResponEliminaMadre!! que ricos, estos los apunto aunque mi tiparraco diga que no le gustan con pescado.. estos los planto yo en la mesa como que me llamo Ana!! :)
ResponEliminaBesicos guapi!!
Que rica la pasta así con tantas cositas!
ResponEliminaHola Susanna, delicioso plato.
ResponEliminaAnotado queda, me encanta.
Besos
Se ven súper sabrosos!
ResponEliminahola...me encantan los mariscos excelente propuesta,abrazos y abrazos.
ResponEliminaHola Susanna. Todo lo que lleve pasta nos gusta mucho, es un plato que admite cualquier acompañamiento y éste que le has puesto además de rico le ha debido dar un sabor exquisito a los tallarines. Estupendos.
ResponEliminaSaludos
Hola Susanna,
ResponEliminaEstic dacord amb tú que sempre molt millor la pasta fresca, de llarg. A banda, com que no tinc el teu mail t'ho poso aquí per si t'hi vols apuntar:
http://www.decuina.net/2012/05/de-cap-al-circ-cric-falta-gent.html
A veure si t'animes a venir al circ!! :D
Una abraçada
Hola Susanna.
ResponEliminaAquestes tallarines de pasta fresca tenen una pinta esplèndida.
Com que arribo tard, segur que ja no en queda gens. M'està bé, la propera vegada miraré d'arribar el primer, hahaha.
Una abraçada.
Nunca he probado así la pasta Susanna pero se ve deliciosa, feliz semana guapa
ResponEliminaAmb coctel de marisc!! que bó i complet... quina marca compres ??? fa molt goig.... petons, i bona setmana.
ResponEliminaHola Susanna, me encantan la pasta con mariscos! esta tiene una pinta uff!!! muy buena! muchos saludos!
ResponElimina