TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

divendres, 14 de maig del 2010

Calamars a la romana Vichy



Des de aquí en " Roc a la cuina " agraeix a la Sra. Lafuente, la seva aportació al blog amb aquesta recepta tant bona, i per compartir.la amb tots nosaltres.


UN TRUC PERQUÉ TANT LA CARN COM EL PEIX ENS QUEDI MÉS TENDRE I MELÓS ...una estona abans posarem el producte en una safata amb un dit de llet.......


Ingredients
Anelles de calamar
1 ampolla petita d´aigua de " Vichy Catalan " qu ´estigui molt freda ( aigua amb gas )
Sal
Farina de tempura
Oli de gira.sol per fregir

Preparació
Escalfar l ´oli a temperatura mitja.

Fer una barreja lleugera amb l ´aigua i la farina ( textura " natilles " ).

Mentre salarem les anelles de calamar i les passarem primer fer farina seca i desprès per la pasta que tenim preparada, fregir i escórrer sobre una reixeta

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

60 comentaris:

  1. Noia, quina pinta tenen aquests calamars. S' ha d' agraïr a la Sra. Lafuente que hagi compartit la recepta amb tu i a tu per compartirla amb nosaltres.
    Petons i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  2. Hola guapa!!Un 10!!!!!Recepta estupenda.Buon weekend e ciao!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. susaneta, per a mi els calamaras que has presentat me encanten.........fabulosos.......paco

    ResponElimina
  4. Probaré de arrebosar d´aquesta manera, a veura si m´han surto,que tinc molta mala sort amb aixó.
    Un petó.

    ResponElimina
  5. Holaaa, ummmm qué meravilla de calamares!! me encantan! no he comprado nunca agua de vichy, es agua con gas pero no dulce como la gaseosa no?
    Un besooo

    ResponElimina
  6. ya provare este metodo con el agua vichy....
    graçies ¡¡

    ResponElimina
  7. HOLA LA MAMI, GUAPA TU

    QUEDAN MUY BIEN, ESPONJOSOS, DELICIOSOS

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  8. HOLA MARISA, GUAPA TU

    ES AGUA CON GAS , PERO NO ES DULCE, SI TE APETECE HACERLOS Y NO ENCUENTRAS DE VICHY, PUEDES HACERLOS CON CUALQUIER OTRA MARCA, PERO QUE TENGA GAS, AQUI ESTÁ EL TRUQUI...JE,JE


    MIL PETONETS Y BUN FIN DE SEMANA...A DESCANSAR

    SUSANNA

    ResponElimina
  9. HOLA GLORIA, GUAPA TU

    SEGUR QUE SERÀS LA REINA DE LA FESTA, QUEDEN MOLT BONS I ES FAN EN UN PLIS, PLAS,..JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  10. HOLA SR. PACO, QUE TAL ?

    DONCS JA VEU QUE SON SUPER FACILS DE FER, I QUEDEN DE 10

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  11. HOLA NITTE, GUAPA TU

    JE,JE, GRACIAS,...LA VERDAD ES QUE SON FACILES Y MUY RICOS

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  12. HOLA ANNA, GUAPA TU

    ELLA TAMBÉ ES UNA FANÀTICA DE LA CUINA COM NOSALTRES, I QUASI SEMPRE QUE PARLEM SORTEN LES OLLES.....ES MOLT MACA

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  13. este plato se ve exquisito.
    me encantan las rabas.

    ResponElimina
  14. Segur que estan bonisims jo recordo que abans els feien amb sifo, era mes barat.

    ResponElimina
  15. HOLA GURMET, GUAPO TU

    AQUELLS SIFÓNS TANT AUTENTICS QUE ARE COSTA MOLT DE TROVAR,...ES VERITAT...


    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  16. HOLA TIKA, GUAPA TU

    BIENVENIDA A MI COCINA, Y ENCANTADA DE QUE TE GUSTE LA RECETA...

    ( ES AGUA CON GAS , TE LO COMENTO POR SI NO CONOCES EL AGUA DE VICHY )

    HASTA PRONTO PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  17. Hola Susana, como triunfa el vichi catalan ehhh, esta tambien la sabia yo, quedan muy bien de esta manera los calamares, un saludo.
    JUAN

    ResponElimina
  18. Susana que bien rebozaditos se ven. Un besazo.

    ResponElimina
  19. Una pinta fabulosa la de estos calamares. Han debido salirte deliciosos. Me encantan. De lujo.
    Buen fin de semana
    Saludos

    ResponElimina
  20. HOLA JUAN, GUAPO TU

    EL VICHY ES EL VICHY, JE,JE..LAS DEMÁS NO SABEN IGUAL..

    LA VERDAD ES QUE HAN QUEDADO FANTASTICOS,..NO HAN DURADO NADA DE NADA...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  21. HOLA JUAN, GUAPO TU

    LA VERDAD ES QUE SI, RICOS ,RICOS, Y SE HACEN EN UN PLIS PLAS

    IGUALMENTE PARA TI FELIZ FIN DE SEMANA Y A DESCANSAR...HASTA PRONTO PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  22. HOLA NATI, GUAPA TU

    LA VERDAD ES QUE CON AGUA DE VICHY NO HABIA REBOZADO JAMÁS, Y ME HA GUSTADO..PIENSO EN TUS FLORES DE CALABACIN...CON ESTA BASE PUEDEN ESTAR DE PECADO MORTAL....HUMMM

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  23. HOLA CARMEN ROSA, GUAPA TU

    EN LA DIAGONAL, ZONA DE PRIVILEGO....CARAI..

    EN CUANTO AL PAN DE PAGÈS, SI ENTRAS EN LA ZONA DE PANES DEL BLOG ENCUENTRAS RECETAS PARA HACERTELO TU, QUE SEGURO QUE LO HARAS DIVINAMENTE,.....YO HACE YA 3 AÑOS QUE NO COMPRO PAN,...COM EL DE CASA RES...JE,JE

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  24. Hola Susana guapa, gracias por pasarte por mi blog ha sido una grata sorpresa yo levanto un tiempito pasandome por el tuyo, me encanta. Un beso y hasta otra.

    ResponElimina
  25. Hola Susanna.
    Con esta tarjeta de presentación me has llegado al paladar con tu receta de los calamares..¡ummm! con lo que me gustan.
    Gracias por la visita a mi blog.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  26. HOLA FOTÓGRAFO, GUAPO TU

    ENCANTADA DE TU VISITA Y CELEBRO QUE TE GUSTE LA RECETA , LA VERDAD ES QUE YA VES FACILES Y RICOS,..


    ME HAN ROBADO EL CORAZÓN TUS FOTOS, A MI TAMBIEN ME GUSTA MUCHO EL MUNDO DE LA FOTOGRAFIA,...SIEMPRE VOY CON MI " NENA " MI CAMARA A TODAS PARTES,...ES OTRA DE MIS PASIONES...

    HASTA PRONTO, MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  27. Una estupenda variedad de los calamares a la romana. En tempura y con agua con gas. Es como yo hago la masa de la tempura. Y salen ricos, ricos. Un beso, Susana.

    ResponElimina
  28. Que original ¿agua de vicky? Tiene que sabé super bueno y darle un puntito que no llego a imaginá.
    Habrá que probar.
    Saludos.

    ResponElimina
  29. Me encantan los calamares de esta forma... soy media adicta a ellos... hasta que no les veo el fin... no paro... QUE RICOOOOSSS!!!

    Besitos

    ResponElimina
  30. Hola!!!Complimenti per i tuoi calamari.....sono ottimi....giuro che passerei da te a rubartene un piatto....baci baci stefy

    ResponElimina
  31. Els calamars a la romana em porten a quan era petit. Això no té preu.

    :))

    ResponElimina
  32. quina pinta més bona!!
    fa temps que no menjo, pero em sembla que avui...!!!
    gràcies per la teva visita
    petonets

    ResponElimina
  33. ¡Qué buena receta!
    Me encantan los calamares y estos se ven muy ricos.
    Buen fin de semana.
    Besitos

    ResponElimina
  34. HOLA SILVIA, GUAPA TU

    EN PRIMER LUGAR FELIZ CUMPLEAÑOS,...Y COMO DICES QUE TE ENCANTAN ESTOS CALMARES, AÚN QUE SEAN VIRTUALES....TE LOS DEDICO A TI...

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  35. HOLA CAVARU, GUAPA TU

    QUEDAN MUY RICOS, PRUEBA Y VERÁS

    PETONETS Y QUE IGUALMENTE TENGAS UN BUEN FIN DE SEMANA SUSANNA

    ResponElimina
  36. HOLA Ivana , GUAPA TU

    TENS UN BLOG MOLT MACO, AMB EL TEU PERMÍS HE POSAT UN ENLLAÇ EN EL MEU, QUINES FOTOS....

    DONCS JA VEUS QUE NO COSTA GENS DE FER, I QUEDEN MOLT BONS

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  37. llevo tres dias a dieta, y esto es una tortura, que bien vivis, un beso

    ResponElimina
  38. HOLA INMA, GUAPA TU

    PARA QUE TE SEA MÁS LIVIANA LA DIETA, BUSCARÉ UNA DE MIS SUPER RECETAS LIGERAS Y LA PODRÉ ESPECIALMENTE PARA TI....CUIDATE MUCHO

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  39. HOLA STEFY , GUAPA TU

    E LOSCOCINAS Anin, e questo è molto facile da vedere e sono molto ricchi,

    MIL PETONETS, CIAO SUSANNA

    ResponElimina
  40. HOLA MARIA CARMEN, GUAPA TU

    PUES PARECE SER QUE EL AGUA DE VICHY HACE COMO DE LEVADURA,...QUEDAN RIQUISIMOS, A SIDO UNA BUENA RECETA QUE NOS A FACILITADO UNA AMIGA, QUE PARECE SER QUE A SU VEZ SE LA EXPLICÓ UN COCINERO PROFESIONAL.....ASÍ DE GUSTO VERDAD ?

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  41. HOLA MEG, GUAPA TU

    LA VERDAD ES QUE SORPRENDIÓ EL RESULTADO, EXCELENTE,....TAMBIEN SIRVE PARA REBOZAR CULAQUIER OTRO ALIMENTO...QUE DE 10...

    MIL PETONETS, Y FELIZ FIN DE SEMANA, SUSANNA

    ResponElimina
  42. Menuda textura más buena que tienen esos calamares.
    Me tomo nota ya mismo, porque mira que me gustan y no logro la textura adecuada.
    Un beso

    ResponElimina
  43. Que bons !!!!!
    Els provaré amb Vichy, jo sempre els hi poso cervesa.

    Un petonet guapa.
    Marga

    ResponElimina
  44. Això del vichy a l'arrebossat no ho havia sentit, crec que sí amb sifò...bé, amb vichy seria l'adaptació "catalana" al plat,no?,je,je, em sembla que agafo la idea!a reveure susanna.

    ResponElimina
  45. Que ricos se vende! madre mía! mmm ... me han gustado mucho nunca los he probado con Vichi será cuestión de intentarlo ... y viendo la buena pinta que tienes los tuyo me dan ganas de hacerlos ya! lástima que no tengo para el fin de que viene me gustaría intentarlo ñam ñam!

    Besitos

    ResponElimina
  46. Exquisitos!!! me gustan mucho los calamares que has presentado.
    Besos

    ResponElimina
  47. hola preciosa que riquisimos, se ven tan crujientes aaaaaaa como se me antojaron los haré prontito jeje.
    muchisimos besitos

    ResponElimina
  48. Muchas gracias por compartir los "truquillos".

    ResponElimina
  49. Me l'apuntoooooo! Aquests calamars seran com els que ens agraden a casa: ho veig a venir!

    ResponElimina
  50. HOLA ANNIE, GUAPA TU

    ENCANTADA DE TU VISITA, Y DE QUE TE GUSTE LA RECETA, VERDADERAMENTE QUEDAN DELICIOSOS

    PETONETS SUSANA

    ResponElimina
  51. HOLA CUINERA, GUAPA TU

    SEGURO QUE TE GUSTAN Y YA VES QUE MÁS FACIL...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  52. HOLA CHUS, GUAPA TU

    QUEDAN TAN RICOS QUE SEGURO QUE NO SERÁ LA UNICA VEZ QUE LOS COCINES

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  53. HOLA MERCÈ, GUPA TU

    JO NO ELS HAVIA FET ABANS MAI AIX´´I,..I QUEDEN MOLT BONS, MILLOR QUE AMB EL ROYAL

    PETONTES SUSANNA

    ResponElimina
  54. HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU

    AVIS IMPORTANT :
    QUAN ELS I FACIS...AGAFARÀN ADICCIÓ COM A CASA MEVA

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  55. HOLA OTEADOR, GUAPO TU

    GRACIAS A TI POR TU VISITA, Y ENCANTADA DE QUE TE GUSTE EL TRUQUI

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  56. HOLA MARGA, GUAPA TU

    JO ELS I POSAVA UNA CULLERADETA DE ROYAL, PERÒ PER MI AIXÍ ESTÀN MOLT MILLOR

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  57. HOLA EMPAR, GUAPA TU

    AUTENTICOS DE BAR DE TAPAS,
    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  58. Hola Susanna, Autentics total, comprarem vianda i vichy i els tastarem. Amb recorden els que prenía fen el vermutet amb mon pare cuan jo nomes tenía 16 anyets, ha plugut molt , pero tornan al teu plat uhmmmmmmmm. Jo també crec que faran adicció.
    Petonets,
    Joan

    ResponElimina
  59. HOLA JOAN I SARA, GUAPOS

    LA VERITAT ES QUE QUAN ELS VAIG VEURE FETS, TAMBÉ JO VAIG RECORDAR,...ELS VERMUTS DE QUAN ERA PETITA , QUEDEN AUTENTICS....TING VARIES RECEPTES DE CALAMARS..PERÒ AQUESTA ES DE LES MILLORS...

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  60. HOLA OSCAR, GUAPO TU

    LA VERITAT ES QUE QUAN ELS VAIG VEURE FETS, A MI TAMBÉ EM VA RECORDAR LA MEVA INFANTESSA, QUAN EL NOSTRE TIET ENS PORTAVA A LA MEVA GERMANA I A MI A FER EL VERMUT A MALGRAT...HUMMM

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...