TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dijous, 13 de maig del 2010

Pizza expres de tonyana i blat de moro

Ingredients
Unes llenques de pa
Tomàquet fregit
Un pot de blat de moro tendre
Una llauna de tonyina o bonítol
Ceba fregida
Formatge ratllat cremós tipus mozzarella
Orenga

Preparació
Escalfar el forn a 200 graus.

Untar les llesques de pa amb una mica de tomàquet fregit, a sobre i posarem la tonyina, la ceba, el blat de moro, cobrir amb el formatge ratllar i una mica d´orenga.
Fornejar uns 10 minuts ( dependrà del forn i la mida de les llesques )

Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

33 comentaris:

  1. Hola guapa!!!!Pizza muy buena!!!!!Un besote!!Ciao.

    ResponElimina
  2. HOLA NITTE, GUAPA TU

    GRACIAS POR TU VISITA Y TU COMENTARIO, ES UN LUJO TRATANDOSE DE TI, JE,JE

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  3. Es una manera d' aprofitar el pa i de fer un sopar ràpid. Té que estar molt cruxent. I que cadascú escolleixi de que la vol. Ideal.
    Petons.

    ResponElimina
  4. Yo muchas veces pongo éstos mismos ingredientes en mi pizza!!! un 10!!!!!!! :-)

    ResponElimina
  5. Rápido, fácil y rico. Mejor imposible.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  6. A vegades em ve de gust sopar pizza però o no tinc el llevat o em fa mandra fer la masa. Així que obtar per les llesques de pa em sembla una idea estupenda. I afegir-li blat de moro tambè.
    Prenc nota!!!
    Petonets, Susanna.

    ResponElimina
  7. El que jo dic.....tu has nescut per la cuina.....i a mi em va molt bé jajajaja.
    Quines llesques!!!!mmmmm
    Un petó molt fort.

    ResponElimina
  8. HOLA GLORIA, GUAPA TU

    QUAN TORNI A NEIXER, ARE JA ES UNA MICA TARD,...LA CUINA ES UNA DE LES MEVES PASIONS,..TAMBÉ LA FOTOGRAFIA, ELS OCELLS, LES TORTUGUES, LA PINTURA, LES MANUALITATS ...EN FI JA VEIG QUE TINDRÉ DE NEIXER MOLTES VEGADES....

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  9. HOLA TITANIII, GUAPA TU

    DONCS SI NENA TU PROVA...SEGUR QUE T´AGRADA, TAMBÈ LES POTS FER AMB BAGUETTES,..PERÒ A CASA ELS I AGRADEN MÉS AIXÍ,...A MÉS EL PA DE PAGÈS ES FET MEU....

    NO SE SI N´HAS FET MAI DE PA, PERÒ SI LA RESPOSTA ES QUE "NO" ...T´ANIMO A QUE O PROVIS...EN EL BLOG NI HAN VARIES RECEPTES GARANTIDES ....JO FA CAP A 3 ANYS QUE NO EL COMPRO,...M´EL FAIG JO...I QUIN PA....

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  10. HOLA AMPARO, GUAPA TU

    LA VERDAD ES QUE EN UN PLIS PLAS TIENES UNA RICA CENA,....

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  11. HOLA LOCASITA, GUAPA TU

    LA VERDAD ES QUE LA PIZZA ( QUE VIENE A SER LO MISMO QUE LA COCA DE RECAPTE)...VA ESTUPENDAMENTE PARA RECICLAR RESTOS DE ALIMENTOS,...HAS PROBANDO CON RESTO DE UN ASADO ?...QUEDA DE MUERTE EN VENECIA...JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  12. Susanna te devuelvo la visita que me hiciste y con la que me siento muy honrada, y me encuentro tantas cosas deliciosas que voy a estar muy seguido por aquí.
    Te saludo con un fuerte abrazo.
    Annie

    ResponElimina
  13. HOLA ANNA, GUAPA TU

    DONCS SI NENA, TU SAPS PER MES QUE T´AGRADI LA CUINA, NI HAN NITS QUE EL QUE MENYS GANES TENS ES LA DE CUINAR,.....DONCS EN UN PLIS PLAS, TENS UN BON SOPAR...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  14. HOLA ANNIE, GUAPA TU

    ENCANTADA DE TU VISITA Y DE TU COMENTARIO, ESPERO Y DESEO QUE TE GUSTE MI COCINA

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  15. Uhhhhhhhhhhhhhhh! pues no! haré pollo asado a propósito para probarlo!! jajaja... bueno, pero ahora no, que estoy a dieta! jaja. Besotes!!! dejo un comentario en mi post respecto lo que me has explicado de las ollas.

    ResponElimina
  16. Sin duda alguna un extraordinario y exquisito bocado. Me imagino su sabor.
    Saludos

    ResponElimina
  17. HOLA LOCASITA, GUAPA TU

    ESTO DE LOS TRUCOS DE COCINA ESTÁN MUY BIEN,...CREO QUE ABRIRÉ UN APARTADO PARA PONERLOS, TENGO UN SUPER MONTÓN......Y SIEMPRE PUEDEN AYUDAR A LOS DEMÁS A SOLUCIONAR PROBLEMAS...NO HABIA PENSADO EN ELLO....

    MIL PETONETS Y GRACIAS POR LO DE TU COMENTARIO
    EN EL BLOG....HASTA PRONTO CON MÁS TRUCOS, PORQUÉ NO ??, JE,JE

    SUSANNA

    ResponElimina
  18. HOLA JUAN, GUAPO TU

    QUEDAN MUY RICAS, Y RAPIDAS, INCLUSO TE SOLUCIONAN UNA CENA INFORMAR....Y NO PROGRAMADA..

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  19. Hola Sussana, he estado varios dias sin visitarte, perdoname.
    Me quedo por aqui un ratito para ponerme al dia, ojalá pudiera coger un trocito y ojalá pudiera conseguir por aqui un pan pages que me encanta. Echo de menos el pan tomaca y mis desayunos en Barcelona, tenia oficina en La Diagonal.
    Adoro Barcelona.
    Petonets

    ResponElimina
  20. Que ricas! además lo que comentas es muy rápido de preparar, te soluciona una cena o incluso una comida, y encima comes muy bien!

    Una idea más, la foto está diciendo ¨cómeme¨

    Besitos

    ResponElimina
  21. A esto le llamo ser practica en la cocina... rápidas de hacer y mas que ricas. Tomo nota de la receta y la idea de hacerlas can pan.
    Susanna, una idea EXCELENTE!!

    Besitos Silvia

    ResponElimina
  22. buonaaaaaaaaa!!!! facile e veloce!! baci!

    ResponElimina
  23. Che bella la tua pizza e chissà che bontà.....baci baci stefy

    ResponElimina
  24. A casa també fem aquest tipus de pizzes, però no les hem provat mai amb blat de moro i tonyina. Bona idea, queda apuntada!

    ResponElimina
  25. HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU

    HE ACOSTUMAT A LA FAMILIA A MENJAR BLAT DE MORO TENDRE, ES MOLT SÁ,...EL MEU MARIT DIU QUE UN DIA COMENTAREM A POSAR OUS, ..JE,JE...

    LA VERITAT ES QUE QUEDEN MOLT BONES..

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  26. HOLA STEFY, GUAPA TU

    ACCOGLIE CON FAVORE Ti è piaciuto questo Pizza Express, è delizioso poco tempo e SOLUZIONI A PASTO, JE, JE

    PETONETS, CIAO SUSANNA

    ResponElimina
  27. HOLA FEDERICA, GUAPA TU

    CELEBRO QUE TE GUSTE, JE,JE

    PETONETS, CIAO, SUSANNA

    ResponElimina
  28. HOLA SILVIA, GUAPA TU

    YA VES QUE QUEDAN RIQUISIMAS Y NATURALES, NO ME GUSTA COMPRAR PIZZAS CONGELADAS NI NADA DE ESTO...

    ADEMÁS EN MI CASO EL PAN ES HORNEADO EN CASA, YA HACE 3 AÑOS QUE ME LO HAGO YO..Y QUE DIFERENCIA AL DE VENDEN

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  29. HOLA CUINERA, GUAPA TU

    COMO MUY BIEN DICES QUEDAN DIVINAS, SUPER RAPIDAS

    Y ENCIMA PUEDES APROVECHAR RESTOS DE OTRAS COMIDAS,...PESCADO, CARNES,..VERDURAS...Y HACES UN APIZZA EXPRESS, LE CAMBIAS LA CARA AL ALIMENTO Y EN CASA FELICES


    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  30. HOLA DONIBANEKO, GUAPA TU

    A CASA EN FAIG MOLTES VEGADES, INCLÒS SI TENS UNA VISITA D´AQUELLES QUE NO I CONTES,..I LI DIUS ..ET VOLS QUEDAR A SOPAR ???...SI SEGUR QUE DIU SIIIIIIIIIIII

    DONCS, NENA PIZZA EXPRESS...I QUEDES COM UNA REINA JEJE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  31. HOLA OSCAR, GUAPO TU

    CELEBRO QUE T´AGRADI LA RECEPTA, LA VERITAT ES QUE QUEDEN MOLT I MOLT BE,...

    AIXÒ QUE COMENTAS DELS RECORDS D´INFANT, A MI EM PASSA AMB L´OLOR DEL PA QUE FAIG A CASA, RECORDO AQUELLA OLOR TANT BONA QUE FEIA EL PA QUAN ERA PETITA A LA HORA DE BERENAR AMB UNA PASTILLA DE XOCOLATE " TORRAS" ...QUE PORTAVA CROMOS...I QUINA FEINA A CANVIAR ELS " REPES" QUE TENIA A LA HORA DEL PATI ...JE,JE...LES COLECCIONS D´ARE NO TENEN GRÀCIA..VERITAT ?


    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  32. Hola Susanna! Pasate por mi blog que hice unas variables de tu pizza express! Besotes! Clau

    ResponElimina
  33. HOLA CLAU, GUAPA TU


    QUE RICAS NENA, ES LO QUE TIENE DE BUENO...ADEMÁS DE SANAS PUEDES RECICLAR RESTOS DE ALIMENTOS QUE TENGAS POR LA NEVERA....


    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...