dilluns, 28 de febrer de 2011
VIEIRES GRATINADES AL FORN
INGREDIENTS
Vieires galleges fresques
Gambetes pelades
Salsa de tomàquet fregit ( 1 pot)
Sal
Pebre
All i julivert picat
Oli d´oliva
Pa ratllat
1 raig de vermut blanc sec
PREPARACIÓ
Saltar a la paella amb oli calent les vieires i les gambetes pelades, salpebrar i al final posarem un raig de vermut blanc sec, deixar reduït i reservar.
Barrejar les vieires i les gambetes amb la salsa de tomàquet fregit, posarem dins de les petxines de la mateixa vieira, espolsar amb all i julivert picat petit, per acabar cobrir tot amb la ratllat, i regar amb un fil d´oli de oliva.
Fornejar fins que el pa ens quedi cruixen, servir calent i..
Bon profit
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Ficou super delicioso
ResponSuprimeixHola Mary - Strawberrycandy, guapa tu
ResponSuprimeixcelebro que t´agradi la recepta, així queden molt bones
mil petonets Susanna
susanna que booo te d'estarr.Ja em dirás quant puguis el teu correu i si et va be els dies que paso per malgrat ens veiem.un petó
ResponSuprimeix¡Ay que ricas Susana! me gustan muchísimo. Te han quedado estupendamente.
ResponSuprimeixUn abrazo.
Amb la gana que tinc i tu fas aquestes vieires que tant m'agraden.
ResponSuprimeixPetons reina.
Una receta deliciosa, se me hace la boquita agua jaja...
ResponSuprimeixTendré que conformarme con copiarla con tu permiso.
Buen comienzo de semana.
Besinos.
Unas vieiras muy ricas. A veces es comlicado encontrarlas, pero merece la pena por lo buenas que están.
ResponSuprimeixBesitos,
A mi m'agraden molt les vieires. De fet hi tinc un lligam sentimental perque són dels primers plats 'guapos' que vaig cuinar ja fa molts anys :)
ResponSuprimeixBoníssimes.
¡¡¡El aspecto es inmejorable!!!
ResponSuprimeixAbrazos y buena semana
Que bones que són!! M´agrada molt aquesta recepta.
ResponSuprimeixUn petó.
pedazo de vieiras...me encantan
ResponSuprimeixinvitante e squisite! baci!
ResponSuprimeixHola Federica, guapa tu
ResponSuprimeixestic contenta que t´agradi,
mil petonets Susanna
Hola Espe, guapa tu
ResponSuprimeixcelebro que te gusten, quedan muy ricas,
mil petonets Susanna
Hola Glòria, guapa tu
ResponSuprimeixmés que bones ,
jo es faig de vegades quan tinc convidats, ni ha algun en concret que si no li poso una petxina d´aquestes li dona alguna cosa...diu que com aquestes res.... a més les pots tenir preparades del dia abans,....a punt de enfornar
mil petonets Susanna
Hola Javier, guapo tu
ResponSuprimeixcelebro que te guste,
mil petonets Susanna , bona setmana també per tu
Hola Oscar, estimat i guapo tu
ResponSuprimeixaixò es amor,...je,je, i que bones que son..
de fet tens convidats els i poses un plat amb aquests " bixos" i quedes com una reina
mil petonets Susanna
Hola Suny, guapa tu
ResponSuprimeixnormalmente las tienes que encargar si las quieres frescas, pues en las pescaderias de mi zona es complicado de encontrar sin previa reserva,...como ultimo recurso si no las hay frescas , aún que no es lo mismo se puede obtar por las congeladas Pescanova por ejemplo...
mil petonets Susanna
Hola Bego/samira, guapa tu
ResponSuprimeixje,je,...de hecho no es un plato para diario, pero de vez en cuando tambien tenemos que mimarnos, verdad ?
mil petonets Susanna
Hola Anna Betulo, guapa tu
ResponSuprimeixje,je, veritablement ara mateix, fins i tot jo, em cruspiria una petxineta d´aquestes,...
mil petonets Susanna
Hola Amparo, guapa tu
ResponSuprimeixje,je, quedan deliciosas y ya ves que son super fáciles de preparar
mil petonets Susanna
Gracias por participar !!
ResponSuprimeixsuerte
Kris
Hola Marta y Cris, guapas
ResponSuprimeixa sido un placer participar en vuestro concurso
mil petonets Susanna