dilluns, 21 de febrer de 2011
GAMBES A " LA BOMBERADA"
Ingredients
gambes
oli d´oliva
sal
pebre
all i julivert picants
conyac
Salpebrar les gambes i saltar-les amb oli calent, quan ja quasi estiguin fetes i posarem un vas de conyac i flamejar , quan el conyac s´apagi i posarem all i julivert per sobre , remenar i servir calentes.
Bon profít
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Aquestes em sonen i puc dir que estàn molt bones. Pensava que les tenies ja al blog.
ResponSuprimeixPetons i bona setmana.
Me chiflan las gambas, langostinos preparados como quieres. Para chuparse los dedos.
ResponSuprimeixBesitos.
;-D
Molt bona manera de fer les gambes,el cognac...ideal.
ResponSuprimeixUn petó
Les gambes són el meu plat preferit. I si són de Palamós millor que millor. Uhmmmm!!!!! Que bones!!!!
ResponSuprimeixBonísimes!! M'has fet venir gana!
ResponSuprimeixUn petó!
mmm quines gambbes mes bones,aquest plat segur que el faré un dia a casa,petons
ResponSuprimeixEl meu pare les fa amb FINO, la mateixa recepta...Estan boníssimes!!
ResponSuprimeixpetons gastronómics.
para chuparse los dedos,la verdad
ResponSuprimeixMuy ricas y para rechupetearse los dedos!!!
ResponSuprimeixbesitos,
mmmmmmmmm...che squisitezza!baci!!
ResponSuprimeixHola Suny, guapa tu
ResponSuprimeixquedan muy ricas, y son rapiditas de hacer,...un plato casi "obligado" en casa cuando somos muchos,...les encantan a todos...hummm
mil petonets Susanna
Hola Espe, guapa tu
ResponSuprimeixsi, si y literalmente, comes y te chupas los dedos,..je,je
mil petonets Susanna
Buena cuenta daba yo de este plato. Tendriais que espabilar que os quedabais sin nada.
ResponSuprimeixBesote guapa
Hola Federica, guapa tu
ResponSuprimeixes un plat per llepar-se els dits, ciao
mil petonets Susanna
que boooooooo, un beset...
ResponSuprimeixtan simple y tan certero en la aceptación de todas las bocas! :)
ResponSuprimeixA casa és important saber cuinar unes bones gambes. M'apunto la recepta!
ResponSuprimeixSusanna asi tambien las hago yo y es para chuparse los dedos, por eso estos platos me los como en caspeto
ResponSuprimeixmiquel
Hola Cesc, guapo tu
ResponSuprimeixdoncs segur que triumfarás, queden molt i molt bones,..i a més ràpides de fer....encare que tinguis molta gent a casa...( convidats, es clar , je,je )
mil petonets Susanna
Doncs sí, et dono tota la raó!
ResponSuprimeixAmb aquesta recepta guanyaré molts punts a casa :)
Hola Susanna! M'ha agradat aixo del guapa tu!! jajajaja
ResponSuprimeixMoltes gracies per la teva visita... Te la torno i me'n faig seguidora incondicional del teu blog (estas convidada a fer-te del meu... jejejje) i molt mes despres de veure aquesta recepta... la recepta de la iaia!!! M'encanten les gambes aixi... et llepes els dits!!! ^__^
Un petonet!
http://encontrarlafelicidadenlosdetalles.blogspot.com/
Hola Cesc, guapo tu
ResponSuprimeixdoncs ja saps, quan t´interessi alguna " cosa " en especial, es una bona manera de " sobornar" sense paraules, jo o faig...je,je
mil petonets Susanna
Hola mIguel, guapo tu
ResponSuprimeixpues ya , las palabras sobran..pues sabes lo que es bueno,...je,je,
yo lo que hago es el jugito que dejan en la cazuela , lo reservo y sirve para un fondo de arróz por ejemplo....
mil petonets Susanna
Hola Curra, guapa tu
ResponSuprimeixje,je, queires un consejo, ??, si alguna vez las haces NO LAS PONGAS EN LA MESA HASTA QUE HAYAS TERMINADO DE COCINARLAS TODAS...PUES YO LO HICE UNA VEZ...SOLO UNA VEZ,..Y CUANDO LLEGÉ, QUEDABAN 3 GAMBITAS PARA MI....se las habia zampado todas
mil petonets Susanna
Allà on hi hagin unes gambes com aquestes, allà serè jo, han de ser delicioses!
ResponSuprimeixAmb el brandi molt millor que les meves, segur!
ResponSuprimeixEl proper cop ho provaré.
jo les faig igual, tota la meva mare hem va enseyar a fer-les aixi, queden bonisimes.
ResponSuprimeixpetons
Aquest plat és de festa!!!!! petonets
ResponSuprimeixSusanna ¡¡si a mi las gambitas me encantan!! No hay fin de semana que no prepare gambones!! Me llevo tu receta aunque sin picante ,jajaja!!!!
ResponSuprimeixBesitos
Hola La casita, guapa tu
ResponSuprimeixseguro que te gusta, quedan riquisimas así
mil petonets Susanna
Hola La cuina de L´eri, guapa tu
ResponSuprimeixdoncs la veritat es que si, i a més gens complicat , ràpit de preparar i amb un resultat de 10
mil petonets Susanna
Hola Sònia, guapa tu
ResponSuprimeixcelebro la teva visita i de que t´agradi la meva cuina,..a mi també m´agrada la teva,...estarem en contacte
mil petonets Susanna
Hola Sole, guapa tu
ResponSuprimeixcon estas gambitas pasa lo mismo que con tus palmeras de chocolate,...cuando empiezas ...nyam, nyam, nyam...no paras, je,je
mil petonets Susanna
No sabia que es diguessin així... És un plat que m'encanta, per menjar amb les mans i llepar-se els dits!
ResponSuprimeixHola Gemma, guapa tu
ResponSuprimeixje, je, a casa en diem així des de fa molts anys , pel fet de que al flamejar surten flames,....i tenim dos bombers a la familia,...els i varem començar a dir gambes a la " bomberada " i tota la família coneix el plat per aquest nom...
mil petonets Susanna
A casa de la meva dona menjàven les gambes normalment bullides fins que els hi vaig fer així saltadetes amb el puntillo i desde aleshores sempre les demanen així :)
ResponSuprimeixHola Oscar, guapo tu
ResponSuprimeixno tenen pas mal gust, je,je, aquesta recepta me la va donar al menys fa 20 anys, el XEF DEL CASINO DE LLORET, i sempre més les he fet així
mil petonets Susanna
Hola Angels, guapa tu
ResponSuprimeixdoncs ja no cal pas qu´et faci, " l´article" del producte,...je,je estàn morals
mil petonets Susanna
Hola a Peu coix,guapa tu
ResponSuprimeixdons prova i ja veuràs, per cert que maca que te ha quedat la coca de verduretes...je,je, com ens lluìm d´estri nou,....va molt be
mil petonets Susanna
Hola Visca a la cuina, guapa tu
ResponSuprimeixtu ets de les meves, també m ´encanten les gambes...hummmm i així queden molt bones
mil petonets Susanna
Hola Capisi, guapa tu
ResponSuprimeixdoncs, SI, que en son de bones fetes així
mil petonets Susanna
Hola com gat i gos, guapa tu
ResponSuprimeixque maco veritat ?...una mateixa recepta em diferents versións, anoto lo del " fino"..hummm
mil petonets Susanna
Hola Agnès, guapa tu
ResponSuprimeixsegur que a casa els i agraden a tots...i els acostumaràs malament ,...a mi me ha passat
mil petonets Susanna
Hola Mari, guapa tu
ResponSuprimeixcelebro que t´agradin,...estan de 10
mil petonets Susanna
Hola Catiue, guapa tu
ResponSuprimeixque no tens pas mal gust, je,je, son les millors del mon , del univers, i de la galaxia,
mil petonets Susanna
Hola Glòria, guapa tu
ResponSuprimeixla veritat es que flamejar-les els i dona un molt bon sabor....
mil petonets Susanna
Hola Amanda, guapa tu
ResponSuprimeixtomo nota GAMBAS = SI, queso = NO, para cuando vengas a visitarme,...porqué vendras...seguro
mil petonets Susanna
Hola Anna betulo, guapa tu
ResponSuprimeixigual te la havia explicàt,..je,je
mil petonets Susanna
Me encantan las gamabas de cualquier forma ..estas tienen una pinta buenisima ...me tomo una ...besos MARIMI
ResponSuprimeixHola Garlutti, guapa tu
ResponSuprimeixporque será que son ricas ??
Mil petonets Susanna