Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 20 de febrer de 2011

FILETS D´ORADA A LA PLANXA AMB CONFIT DE VERDURES


Ingredients
orada en filets 
oli d´oliva
sal
pebre
pebrot vermell
pebrot verd
ceba 
grans d´alls sense treure la pell
tomàquets deshidratats
bixos "guindilles"


Preparació
Posarem els tomàquets a hidratar amb aigua i reservar.


Tallar  els pebrots i la ceba a " juliana ", donar un cop als alls però sense treure la pell, partir les guindilles  i o posarem tot a la paella amb una mica d´oli de oliva, important que el foc sigui molt suau, que les verdures ens quedin confitats, condimentar amb la sal i pebre al gust, quan ja estiguin quasi cuinats i afegirem els tomàquets també tallats a "juliana".


Tindrem la planxa calenta, espolsar-la amb sal ( així no s´enganxa el peix ) agafar els filets d´orada untar-los amb oli i els posarem a la planxa, amb 3 minuts per costat ja en tenen prou, salat i pebrar amb gust.


Muntar el plat amb el peix i les verdures i regar amb un fil d´oli de oliva verge.


Bon profit


AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

25 comentaris:

  1. Tiene que estar estupenda con los pimientos así. El aspecto es muy bueno.
    Un abrazo.

    ResponSuprimeix
  2. Hola Ampato, guapa tu

    deseo que las vacaciones hayan estado de cine, al menos cambiar la rutina, desconectar un poco y cargar pilas,..je,je

    contenta de que te gusta la receta, es ligera y deliciosa,
    mil petonets Susanna

    ResponSuprimeix
  3. Qué bo Sussana !!!

    Feia dies que no venia a veure't i aquest plat
    ha valgut la pena !!!!

    Petons,

    Marga

    ResponSuprimeix
  4. Amb aquestes verduretes hi ha per menjar sense parar.
    Petons reina.

    ResponSuprimeix
  5. MAñana me paso otra vez para el pescado...cuando dejo de consumirlo cada día,se me dispara el peso y con lo que ,me gusta....así con estas verduras es que es un plato perfécto.

    Un besote

    ResponSuprimeix
  6. M’encanta l’orada i amb aquest acompanyament és deliciós
    Bona cuina

    ResponSuprimeix
  7. Mira que és bona l'orada,eh?, així queda perfecte, no li fa falta res més! A reveure.

    ResponSuprimeix
  8. Susanna!
    Molt bona recepta! Té un aspecte deliciós! Bona setmana. petons

    ResponSuprimeix
  9. Estos filetes de dorada super sanos y ricos.
    Con esa verdurita. Una cena ideal.
    Besitos.
    ;-D

    ResponSuprimeix
  10. Que bo!!!! Sempre em venen bé les receptes de peix. A casa en mengem gairebé cada dia. Així vario una mica. Recepta apuntada...

    ResponSuprimeix
  11. sencillamente deliciosa!!
    Mil besossss

    ResponSuprimeix
  12. Me encanta la dorada, sea entera y al horno o en lomos. Buenísimo. Un besote.

    ResponSuprimeix
  13. Hola Su, guapa tu
    a los mios tambien les gusta...pero más si no encuentran espinas, por lo que la cocino más veces en filete que entera...

    mil petonets Susanna

    ResponSuprimeix
  14. Hola Olga/kisa, guapa tu

    es verdad lo cocino muchas veces para la cena, es delicioso y ligero

    mil eptonets Susanna

    ResponSuprimeix
  15. Hola Catieu, guapa tu

    a casa agrada molt el peix,...això si, sense espines

    mil petonets Susanna

    ResponSuprimeix
  16. Hola Amanda, guapa tu

    la verdad es que es un plato que no te deja indiferente, las verduras quedan divinas, y el sabor del pescado autentico, sin disfraces.

    mil petonets Susanna

    ResponSuprimeix
  17. Hola Curra, preciosa i guapa tu

    celebro verte por aqui,....

    por cierto el postre que has preparado de 10...me han venido ganas de hacerlo,...hace timepo que no lo elaboro,....

    mil petonets Susanna

    ResponSuprimeix
  18. Hola la Cuina de >L´Eri, guapa tu

    celebro que t´agradi, la veritat es que el dia que cuino aquest menú, a casa es festa
    mil petonets Susanna

    ResponSuprimeix
  19. Hola Mercé, guapa tu

    bona dius,..?, bonnisssimaaaa, hummm

    mil petonets Susanna

    ResponSuprimeix
  20. Hola Narcís, guapo tu

    jo crec que quan un peix es bo, no es te que amagar-se per res el seu sabor autentic,

    mil petonets Susanna

    ResponSuprimeix
  21. Hola Anna Betulo, guapa tu

    la veritat es que les verduretes així casen amb tot, i estàn tant bones...

    mil petonets Susanna

    ResponSuprimeix
  22. Hola Marga, estimada i guapa tu

    estic contenta de la teva visita de que t´agradi el menú del dia, la veritat es que a mi també molt...

    mil petonets Susanna

    ResponSuprimeix
  23. Nunca he probado el toque de tomate deshidratado acompañando verduras confitadas. Creo que me gustará....

    ResponSuprimeix
  24. Deliciosas las doradas, con verduras confitadas quedan estupendas.

    Besitos

    ResponSuprimeix

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...