diumenge, 20 de febrer de 2011
FILETS D´ORADA A LA PLANXA AMB CONFIT DE VERDURES
Ingredients
orada en filets
oli d´oliva
sal
pebre
pebrot vermell
pebrot verd
ceba
grans d´alls sense treure la pell
tomàquets deshidratats
bixos "guindilles"
Preparació
Posarem els tomàquets a hidratar amb aigua i reservar.
Tallar els pebrots i la ceba a " juliana ", donar un cop als alls però sense treure la pell, partir les guindilles i o posarem tot a la paella amb una mica d´oli de oliva, important que el foc sigui molt suau, que les verdures ens quedin confitats, condimentar amb la sal i pebre al gust, quan ja estiguin quasi cuinats i afegirem els tomàquets també tallats a "juliana".
Tindrem la planxa calenta, espolsar-la amb sal ( així no s´enganxa el peix ) agafar els filets d´orada untar-los amb oli i els posarem a la planxa, amb 3 minuts per costat ja en tenen prou, salat i pebrar amb gust.
Muntar el plat amb el peix i les verdures i regar amb un fil d´oli de oliva verge.
Bon profit
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Tiene que estar estupenda con los pimientos así. El aspecto es muy bueno.
ResponSuprimeixUn abrazo.
Hola Ampato, guapa tu
ResponSuprimeixdeseo que las vacaciones hayan estado de cine, al menos cambiar la rutina, desconectar un poco y cargar pilas,..je,je
contenta de que te gusta la receta, es ligera y deliciosa,
mil petonets Susanna
Qué bo Sussana !!!
ResponSuprimeixFeia dies que no venia a veure't i aquest plat
ha valgut la pena !!!!
Petons,
Marga
Amb aquestes verduretes hi ha per menjar sense parar.
ResponSuprimeixPetons reina.
MAñana me paso otra vez para el pescado...cuando dejo de consumirlo cada día,se me dispara el peso y con lo que ,me gusta....así con estas verduras es que es un plato perfécto.
ResponSuprimeixUn besote
M’encanta l’orada i amb aquest acompanyament és deliciós
ResponSuprimeixBona cuina
Mira que és bona l'orada,eh?, així queda perfecte, no li fa falta res més! A reveure.
ResponSuprimeixSusanna!
ResponSuprimeixMolt bona recepta! Té un aspecte deliciós! Bona setmana. petons
Muy rica esta receta.
ResponSuprimeixBesotes
Estos filetes de dorada super sanos y ricos.
ResponSuprimeixCon esa verdurita. Una cena ideal.
Besitos.
;-D
Que bo!!!! Sempre em venen bé les receptes de peix. A casa en mengem gairebé cada dia. Així vario una mica. Recepta apuntada...
ResponSuprimeixsencillamente deliciosa!!
ResponSuprimeixMil besossss
Me encanta la dorada, sea entera y al horno o en lomos. Buenísimo. Un besote.
ResponSuprimeixHola Su, guapa tu
ResponSuprimeixa los mios tambien les gusta...pero más si no encuentran espinas, por lo que la cocino más veces en filete que entera...
mil petonets Susanna
Hola Olga/kisa, guapa tu
ResponSuprimeixes verdad lo cocino muchas veces para la cena, es delicioso y ligero
mil eptonets Susanna
Hola Catieu, guapa tu
ResponSuprimeixa casa agrada molt el peix,...això si, sense espines
mil petonets Susanna
Hola Amanda, guapa tu
ResponSuprimeixla verdad es que es un plato que no te deja indiferente, las verduras quedan divinas, y el sabor del pescado autentico, sin disfraces.
mil petonets Susanna
Hola Curra, preciosa i guapa tu
ResponSuprimeixcelebro verte por aqui,....
por cierto el postre que has preparado de 10...me han venido ganas de hacerlo,...hace timepo que no lo elaboro,....
mil petonets Susanna
Hola la Cuina de >L´Eri, guapa tu
ResponSuprimeixcelebro que t´agradi, la veritat es que el dia que cuino aquest menú, a casa es festa
mil petonets Susanna
Hola Mercé, guapa tu
ResponSuprimeixbona dius,..?, bonnisssimaaaa, hummm
mil petonets Susanna
Hola Narcís, guapo tu
ResponSuprimeixjo crec que quan un peix es bo, no es te que amagar-se per res el seu sabor autentic,
mil petonets Susanna
Hola Anna Betulo, guapa tu
ResponSuprimeixla veritat es que les verduretes així casen amb tot, i estàn tant bones...
mil petonets Susanna
Hola Marga, estimada i guapa tu
ResponSuprimeixestic contenta de la teva visita de que t´agradi el menú del dia, la veritat es que a mi també molt...
mil petonets Susanna
Nunca he probado el toque de tomate deshidratado acompañando verduras confitadas. Creo que me gustará....
ResponSuprimeixDeliciosas las doradas, con verduras confitadas quedan estupendas.
ResponSuprimeixBesitos