Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 14 de maig de 2012

Puré de patates de tota la vida amb musclos arrebossats




Ingredients
Patates de qualitat
Oli d´oliva
Sal
Musclos que ja tindrem oberts al vapor i sense closca
Farina

Preparació
Bullim les patates sense treure la pell amb aigua i sal, un cop cuites les pelarem.

Mentre batre farina amb una mica d´aigua, ens te que quedar una barreja lleugera, passar-hi els musclos, salar a gust , fregir amb oli calent i escórrer sobre una reixeta.

Amb un premsa verdures aixafarem les patates, si no en tenim amb una forquilla, les posarem en el centre del plat, i a tot voltant els musclos arrebossats, regar amb un generós raig d´oli d´oliva,..i a taula

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

16 comentaris:

  1. ummmmm, un bonissim purè de patata cassolà

    ResponElimina
  2. El puré de patates es genial per acompanyar un munt de plats.
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Me gusta esta idea de los musclos rebozados con el puré, seguro que no tardo en hacerlo. besicos

    ResponElimina
  4. Yo no tengo este artilugio tan moderno, con el pasapures pero genail y el pure es el que mas me gusta....... es bueno bieno....

    ResponElimina
  5. Ce purée et tout simplement magnifique j'adore ton appareil!

    Bisous

    ResponElimina
  6. No se'm passaria per el cap d'arrebossar el musclos, hem fas disparar la imaginació, serà qüestió de provar-ho no els he provat mai, que segur que estan deliciosos.

    ResponElimina
  7. M'agrada aquest estri per fer el puré, qun erem petites la meva mare ens el feia així.
    Els musclos molt bons. Guardam un bon plat.
    Petons.

    ResponElimina
  8. Quin dinar que faria amb aquesta combinació!

    ResponElimina
  9. Una vegada l'arguiñano va cobrir unes petxines (la carn) amb beixamel espesa i les va fregir!! recordo que eren una mossegada deliciosa! aquests musclus m'ho han recordat i m'han vingut ganes de fer-ho! no hi ha res millor que un puré de patates casolà!! petons

    ResponElimina
  10. No he fet mai els musclos arrebossats, ho provaré!

    ResponElimina
  11. Hola Susanna no he fet mai musclos d'aquesta manera. Què bo que deu ser!

    ResponElimina
  12. Ottimo, proprio invitante!! Bravo!!
    Franci

    ResponElimina
  13. Me gusta mucho el puré de patatas, pero con este acompañamiento mucho mejor!!!!

    Abrazos

    ResponElimina
  14. me encanta el pure de patata ! una delicia de receta, besitos

    ResponElimina
  15. El puré de patas me gusta, pero acompañado de esos mejillones, tiene que ser lo más...
    Besets

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...