Ingredients
Patates de qualitat
Oli d´oliva
Sal
Musclos que ja tindrem oberts al vapor i sense closca
Farina
Preparació
Bullim les patates sense treure la pell amb aigua i sal, un cop cuites les pelarem.
Mentre batre farina amb una mica d´aigua, ens te que quedar una barreja lleugera, passar-hi els musclos, salar a gust , fregir amb oli calent i escórrer sobre una reixeta.
Amb un premsa verdures aixafarem les patates, si no en tenim amb una forquilla, les posarem en el centre del plat, i a tot voltant els musclos arrebossats, regar amb un generós raig d´oli d´oliva,..i a taula
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
ummmmm, un bonissim purè de patata cassolà
ResponEliminaEl puré de patates es genial per acompanyar un munt de plats.
ResponEliminaUna abraçada
Me gusta esta idea de los musclos rebozados con el puré, seguro que no tardo en hacerlo. besicos
ResponEliminaYo no tengo este artilugio tan moderno, con el pasapures pero genail y el pure es el que mas me gusta....... es bueno bieno....
ResponEliminaCe purée et tout simplement magnifique j'adore ton appareil!
ResponEliminaBisous
No se'm passaria per el cap d'arrebossar el musclos, hem fas disparar la imaginació, serà qüestió de provar-ho no els he provat mai, que segur que estan deliciosos.
ResponEliminaM'agrada aquest estri per fer el puré, qun erem petites la meva mare ens el feia així.
ResponEliminaEls musclos molt bons. Guardam un bon plat.
Petons.
Quin dinar que faria amb aquesta combinació!
ResponEliminaUna vegada l'arguiñano va cobrir unes petxines (la carn) amb beixamel espesa i les va fregir!! recordo que eren una mossegada deliciosa! aquests musclus m'ho han recordat i m'han vingut ganes de fer-ho! no hi ha res millor que un puré de patates casolà!! petons
ResponEliminaNo he fet mai els musclos arrebossats, ho provaré!
ResponEliminaświetny pomysł!
ResponEliminaHola Susanna no he fet mai musclos d'aquesta manera. Què bo que deu ser!
ResponEliminaOttimo, proprio invitante!! Bravo!!
ResponEliminaFranci
Me gusta mucho el puré de patatas, pero con este acompañamiento mucho mejor!!!!
ResponEliminaAbrazos
me encanta el pure de patata ! una delicia de receta, besitos
ResponEliminaEl puré de patas me gusta, pero acompañado de esos mejillones, tiene que ser lo más...
ResponEliminaBesets