TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
dilluns, 14 de maig del 2012
Entrepà de calamarsons i amanida
Ingredients
Pa de pita
Calamarsons
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre de Xerès
Enciam roure
Tomàquets Cherry
Farina de blat
Preparació
Posarem els calamarsons nets en un recipient, condimentar amb sal, pebre i espolsar amb una mica de farina, els fregirem amb oli d´oliva que ja tindrem calent, o farem a tandes, així ens quedaran daurats i cruixents.
Preparar una vinagreta amb oli,vinagre,sal i pebre, amanir l´ enciam i les tomàquets tallades a rodanxes.
Omplirem el pa de pita que tindrem calent amb tots els ingredients, i nyam , nyam, boníssim i lleuger.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Hola Susanna!! Gracias por tu comentario ;) Mira que aquí en Málaga comemos muchos calamaritos pero nunca lo había visto en un bocadillo jejejej...Tiene que estar de vicio!!
ResponEliminaBesis
Eva
Bonjour, Susanna, j'espere que tu va bien ainsi que ta famille.
ResponEliminaJ'adore ce que tu nous présente aujourd’hui, en plus au calamars une vrai délice!
Gros bisous
Hola Susanna, que rico debe de estar.....me encanta.
ResponEliminaUn besito
Hola Susana....¡¡ tiempo sin escribirte, pero no sin leerte y visitar tu cocina !! Te sigo y te admiro....
ResponEliminaAcabo de ver éste riquisimo bocadillo que me ha encantado...riquisimo, de categoría.
Besitos.
DE jovencita me he comido muchísimos bocadillos de calamares y la verdad es que son riquísimos- Estos tuyo con la ensalada tiene que estar delicioso.
ResponEliminaBesitos
Qué bueno (y sencillo, que con el calor que hace no apetecen hornos ni nada). BS
ResponEliminaque booo amb calamarsonss!!! ha de ser deliciós!! apuntat! petons
ResponElimina¡Que rico!. Tiene un aspecto excelente.
ResponEliminaBesets
Ha d'estar molt bo amb els calamarsons, aquest s'ha de provar.
ResponEliminaUna abraçada
Oooo quina bona pinta, amb la gana que tinc, te una pinta deliciosa.
ResponEliminaNyam, nyam Susanna, em quedo amb les ganes de donar-li una mossegada a aquest entrepà.
ResponEliminaPetons.
Apa, què original!! Amb pa de pita i calamarsons, què bo ha de ser!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petons
Sandra
oj to coś dla mnie! uwielbiam!
ResponEliminaQue bueno tiene que estar. ñam, ñam!!
ResponEliminaBesos!!
Vsya, esto tiene muy buena pinta. Me lo reservo para el fin de semana. Nos veremos por aquí. Saludos.
ResponElimina-Andy-
A casa es dels preferits!!! quan faig calamarsons, en faig minim 2 kilos, sempre volen que en quedin per fer entrepans... M´encanta la teva proposta!! petons,
ResponEliminaMuy rico. Hay veces que me quedo a comer en el trabajo y hay un sitio donde ponen una ensalada con los chipirones. Me parece genial hacerlo así en bocadillo.
ResponElimina