Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 14 de maig de 2012

Entrepà de calamarsons i amanida


Ingredients
Pa de pita
Calamarsons
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre de Xerès
Enciam roure
Tomàquets Cherry
Farina de blat

Preparació
Posarem els calamarsons nets en un recipient, condimentar amb sal, pebre i espolsar amb una mica de farina, els fregirem amb oli d´oliva que ja tindrem calent, o farem a tandes, així ens quedaran daurats i cruixents.

Preparar una vinagreta amb oli,vinagre,sal i pebre, amanir l´ enciam i les tomàquets tallades a rodanxes.

Omplirem el pa de pita que tindrem calent amb tots els ingredients, i nyam , nyam, boníssim i lleuger.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

17 comentaris:

  1. Hola Susanna!! Gracias por tu comentario ;) Mira que aquí en Málaga comemos muchos calamaritos pero nunca lo había visto en un bocadillo jejejej...Tiene que estar de vicio!!

    Besis
    Eva

    ResponElimina
  2. Bonjour, Susanna, j'espere que tu va bien ainsi que ta famille.

    J'adore ce que tu nous présente aujourd’hui, en plus au calamars une vrai délice!

    Gros bisous

    ResponElimina
  3. Hola Susanna, que rico debe de estar.....me encanta.
    Un besito

    ResponElimina
  4. Hola Susana....¡¡ tiempo sin escribirte, pero no sin leerte y visitar tu cocina !! Te sigo y te admiro....
    Acabo de ver éste riquisimo bocadillo que me ha encantado...riquisimo, de categoría.
    Besitos.

    ResponElimina
  5. DE jovencita me he comido muchísimos bocadillos de calamares y la verdad es que son riquísimos- Estos tuyo con la ensalada tiene que estar delicioso.

    Besitos

    ResponElimina
  6. Qué bueno (y sencillo, que con el calor que hace no apetecen hornos ni nada). BS

    ResponElimina
  7. que booo amb calamarsonss!!! ha de ser deliciós!! apuntat! petons

    ResponElimina
  8. ¡Que rico!. Tiene un aspecto excelente.
    Besets

    ResponElimina
  9. Ha d'estar molt bo amb els calamarsons, aquest s'ha de provar.
    Una abraçada

    ResponElimina
  10. Oooo quina bona pinta, amb la gana que tinc, te una pinta deliciosa.

    ResponElimina
  11. Nyam, nyam Susanna, em quedo amb les ganes de donar-li una mossegada a aquest entrepà.
    Petons.

    ResponElimina
  12. Apa, què original!! Amb pa de pita i calamarsons, què bo ha de ser!
    Moltes gràcies per participar!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  13. Vsya, esto tiene muy buena pinta. Me lo reservo para el fin de semana. Nos veremos por aquí. Saludos.

    -Andy-

    ResponElimina
  14. A casa es dels preferits!!! quan faig calamarsons, en faig minim 2 kilos, sempre volen que en quedin per fer entrepans... M´encanta la teva proposta!! petons,

    ResponElimina
  15. Muy rico. Hay veces que me quedo a comer en el trabajo y hay un sitio donde ponen una ensalada con los chipirones. Me parece genial hacerlo así en bocadillo.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...