Ingredients
Fideus
xinesos
Una bossa de còctel de marisc
Sal
Pebre
Oli de oliva
Salsa de soja
Pebre
Oli de oliva
Salsa de soja
Unes fulles de julivert (opcional)
Un pot de tomàquet fregit petit
Un pot de tomàquet fregit petit
Preparació
Saltarem el còctel de marisc a la paella amb
una mica de oli , condimentar amb sal, pebre i una mica de salsa de
soja.
Bullir
els fideus amb aigua calenta els temps que ens indiqui el fabricant,
escórrer i barrejar amb el còctel i el tomàquet fregit, remenar uns instants, afegim unes fulles de julivert senceres i servir calent.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
un plat très appétissant il me plait beaucoup!
ResponEliminaBisous
Els prefereixo amb els tallarins, que segur que amb els fideus xinesos estan igual de bons.
ResponEliminaPrecisament tinc un paquet de fideus xinesos al rebost i m'encanta la teva recepta! Té molt bona pinta!
ResponEliminaUna abraçada!
Eva
que fácil que es de preparar!
ResponElimina