I que són les kokotxes ?
Son el teixit muscular que separa la mandíbula del conjunt braquial que permet la respiració d´alguns peixos com el bacallà o el lluç, te forma de "V", i normalment ja es venen separades dels peixos
Ingredients
Kokotxes
Oli d´oliva o gira-sol per fregir
Sal
Pebre
Farina de tempura
Preparació
En primer lloc agafarem un bol i posarem farina amb un raig d´aigua molt freda i barrejar, ens te que quedar una massa molt lleugera, es pot fer amb antelació i guardar a la nevera, doncs com més freda estic millor.
Posarem sal i pebre al gust a les kokotxes, les passarem per la tempura i fregirem uns minuts amb oli calent, escórrer, servir i menjar.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Están molt bones, així en tempura no les he provades mai, però no tardarè.
ResponEliminaUn abraçada
N'he menjat però no les he cuinades mai, i veient la teva recepta són ben sencilletes de fer!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
¡Hola!
ResponEliminaAcabo de descubrir tu blog y me he quedado encantada con esta receta. Las cocochas son deliciosas, aunque pocas veces las encuentro en el mercado, pero ¡en tempura tienen una pinta exquisita!
¡Me quedo por aquí para estar en todo lo que salga de tu cocina!
Un besito :)
Que bones !!!! les de lluÇ les millors !!!!
ResponEliminaPetonets.
Mai les he tastat i sempre he tingut curiositat...un dia que les vegi per la peixeteria...m'apunto la teva recepta!!! petons
ResponEliminaJ'adore!!! je peux allez chez toit dîner ce soir?
ResponEliminace plat me plait beaucoup, bravo!
gros bisous et prends soin de toi!
Madre de dios, con lo que me gustan la tempura y las kokotxas. Me puedo poner tibia ;) Un besote.
ResponEliminaLa manera mes deliciosa per menjar el peix.
ResponEliminaRecien ahora conozco los kokotxas, voy a probarlos a ver que tal son. Si salen como en la foto PARA CHUPARSE LOS DEDOS!!! =) Besos!!
ResponElimina