Ingredients
Dues lamines de pasta full
Dos ous ( per la crema )
Un ou per pintar
Un pot petit de nata liquida espessa
Tres cullerades de sucre
Dues cullerades de Maizena ( Farina de blat de moro )
El suc d´una llimona
Pomes pelades
Ametlles laminades
Melmelada d´albercoc o préssec
Preparació
Pre- escalfar el forn a 190 graus.
Tallarem les pomes a rodanxes i les posarem en un recipient amb aigua i una cullerada de farina que li haurem desfet amb anterioritat ( ens quedarà la poma blanca com la neu i sense cap sabor afegit com es el cas si li posem llimona)
Posarem una de les dues lamines de pasta de full en una safata que sigui una mica més petita que la seva mida, em de procurar que la massa ens faci una mica de marge doncs al posar-li la crema s´ens escaparia, no punxar-la pas.
Batre els dos ous junt amb la nata, el sucre, la Maizena i el suc de una llimona, abocar sobre la massa, ara i posarem les llesques de poma ben escorregudes.
Tapar amb l´altre lamina de pasta de full que abans li haurem fet uns petits talls amb el ganivet.
Pintar amb ou batut i escampar ametlles laminades per sobre.
Fornejar uns 30/35 minuts ( dependrà del forn i la mida), fins que veurem que queda daurat per sobre.
Deixar refredar sobre una reixeta, i pintar amb melmelada de albercoc que tindrem una mica desfeta.
Bon Profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Uhmmm que rica , me encanta la tarta de manzana , es mi perdición.
ResponEliminaBesos!!
Que bona, ideal per fer dieta a d'estar deliciosa.
ResponEliminaBona nit Susanna, una cocoa bonissima i facil de fer.
ResponEliminaA casa nostra ningú no es pot resistir a provar una coca com aquesta, que bona!
ResponEliminaUn farciment boníssim, encara que a la pasta de full tot li escau bé.
ResponEliminaPetons.
M'agrada !!! amb un cafetò i bona coca ...que mes vols !!!
ResponEliminaPetonets.
m'encanten aquestes coques amb hojaldre i crema!!! son rapides i tann taaan bones!! petons
ResponEliminaUn clàssic sensacional!
ResponEliminaOpino lo mismo que mamilu me encanta con Café con leche :)
ResponEliminaDe momento sólo he hecho cocas saladas, a ver si doy el paso a las cocas dulces, porque ésta tiene muy buena pinta. Un besote.
ResponEliminamagnific l'aspecte d'aquesta coca... és de les que sempre tenen exit!!
Elimina