TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimarts, 15 de maig del 2012

Tallarines amb espinacs i llardons


Ingredients

Tallarines ( tagliatelle)  si la pasta es fresca millor

Espinacs frescos
Llardons
Un pot de tomàquet fregit ( o be el fem a casa )
Sal
Pebre
Oli de oliva
Formatge ratllat ( al gust)
Vi ranci

Preparació

Tallarem els espinacs a tires o sigui a " juliana" i els passarem a una paella molt calenta amb unes gotes d´oli d´oliva, així deixen menys aigua, i reservar.

Fem el sofregit de tomàquet ( o li posem el pot de fregit )  un cop fet i que estigui calent, a la mateixa paella, afegirem els llardons , els espinacs  i un raig de vi ranci, condimentar amb sal,  pebre, i  deixar reduir.


Mentre bullim la pasta seguin les instruccións del fabricant.

Escórrer les tallarines ,  barrejar amb el contingut de la paella i servir calentes , espolsades amb formatge ratllat si be de gust.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

14 comentaris:

  1. Amb llardons???? No se m'hagués acudit mai!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  2. Que explosiu, m'encanten tots els ingredients, sobretot els llardons, a d'estar de mort NYAAAAAMMMMM

    ResponElimina
  3. Susanna, ce plat de spaghetti aux ardons c'est une délice et très...très bien présenté, j'adore visiter ton blog!

    Bisous

    ResponElimina
  4. Muuuuuy ricos! una buena elección de ingredientes!

    ResponElimina
  5. Ostres Susanna, qué original amb llardons, a mi tampoc se m'hagués acudit, però té que estar molt bo.
    Petons.

    ResponElimina
  6. Unos ricos tallarines, chicharrones aqui no los encuentro pero se que se pueden hacer......

    ResponElimina
  7. La pasta me encanta y esta es una manera de prepararla muy rica, bsos

    ResponElimina
  8. osti llardons!! aquesta si que es original!! jajaj bona pensada! petons

    ResponElimina
  9. Ostres, susanna, això dels llardons als espaguetis no se m'hagués acudit mai. bona pensada!

    ResponElimina
  10. Jaja, me doy la vuelta y me pones la cocina patas arriba.
    Ese bocata pide hincarle el diente, y con pan de pita llena menos, qué gran idea.
    El puré de patata nunca me ha fascinado, pero seguramente los mejillones le ponen un puntazo.
    De estos tallarines lo compro todo ;)
    Un besote.

    ResponElimina
  11. Amb llardons!!! Que original, mai les he menjat en cap recepta, només a la coca o per picar. Una bona idea Susanna!!!
    Petonets

    ResponElimina
  12. Unos excelentes Tallarines nos has preparado, tienen que estar buenisimhttp://xoriguer48-lasrecetasdelabuelo.bl...os.
    Saludos.
    http://xoriguer48-lasrecetasdelabuelo.bl...

    ResponElimina
  13. Justo hace unos días separe una receta de fideos con espinaca, ahora con chicharrón ¡toda una novedad! y me parece que el vino rancio te lo voy a deber,jaja. Besos!

    ResponElimina
  14. Me encanta la pasta y esta tiene que estar riquísima.Saludos

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...