És pràctic i fàcil d´utilitzar, en pocs minuts les nostres delicioses hamburgueses casolanes estan preparades, a les que podem afegir tots aquells ingredients al nostre gust, ceba, pebrot, espècies, xampinyons...
Tan fàcil com :
Ingredients ( per 8 hamburgueses )
Un quilo de carn picada (1/2 porc- 1/2 vedella)
Sal
Pebre
Un ou
Oli d´oliva
Preparació
En un bol posarem la carn que condimentarem amb sal i pebre al gust i un ou, barrejar be i deixar reposar una estona a la nevera.
Amb l´ajuda d´ un aparell per fer hamburgueses anirem agafant porcions de la mescla i les anirem formant, ens quedaran perfectes, si no en tenim poder anar formant petites boles de carn que desprès aixafarem amb cura, les embolicarem amb film transparent i guardar a la nevera fins el moment de cuinar-les.
Fer-les a la planxa amb unes gotes d´oli d´oliva i acompanyar del que ens vingui de gust, ceba, pebrot, salsa de tomàquet o res.
* També podem afegir a la carn abans de fer les hamburgueses el complement que més ens agradi, com pot ser formatge, bacó, ceba, pebrot...a casa els i agraden així
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
che bello questo attrezzo...lo voglio!!!!
ResponEliminaHem recorda les que hem feia la meva mare, no hi ha res com les coses fetes a casa.
ResponEliminaHola Susanna uns estri que va de meravella. Fetes a casa les personalitzes com més t'agradin i com tu dius amb pebrot, ceba...
ResponEliminaEste aparato es una maravilla, seguro que da la posibilidad de preparar hamburguesas tan ricas como estas y, como dices, con muchas más opciones champiñones, pimientos...
ResponEliminaAbrazos
He estado a punto un par de veces de comprar ese aparatito y en el último momento lo dejo!!! te han quedado fantásticas.
ResponEliminabesos
Bona nit Susanna.
ResponElimina¡¡¡com m'agraden aquestes hamburgueses!!!!
Son tan bones les hamburgueses casolanes que les pot fer sempre al teu gust, hi han infinites variacions.
ResponEliminaPetons maca.
Hola gracias por el comentario en mi blog eso me ha traido hasta el tuyo, y me quedo de seguidora para no perderme nada de tus cosas buenas que haces. Un besico
ResponEliminacosicasdulces.blogspot.com
Vaya aparatito más mono para hacerlas.....
ResponEliminaSussana, j’espère que tout va bien!
ResponEliminaCes hamburgers sont divine, juste de regardez sa donne l'eau à la bouche, j'adoreeeeeeeee
Gros bisous et prends soin de toi!
Madre mia!
ResponEliminaQue cosa mas rica!
Y que fotos mas preciosas.
Un besazo
Susanna, unas hamburguesas buenísimas, que diferencia a las que compramos.
ResponEliminaBesitos.
Ummmmmm que bona que esta una hamburguesa feta a casa al teu gust
ResponEliminaPetons
Las amburguesas casolanes son les mes bones, la que se compran ya hechas, siempre cabe la duda lo que les habrán podido poner...te han quedado estupendas.
ResponEliminaBon fi de setmana.
http://xoriguer48-lasrecetasdelabuelo.bl...
cet hum-berger est bien appétissant, j'aime beaucoup
ResponEliminabonne journée
una d'aquestes me l'emporto pel sopar d'avui
ResponElimina