Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 30 de maig de 2012

Hamburgueses casolanes de porc i vedella







És pràctic i fàcil d´utilitzar, en pocs minuts les nostres delicioses hamburgueses casolanes estan preparades, a les que podem afegir tots aquells ingredients al nostre gust, ceba, pebrot, espècies, xampinyons...
Tan fàcil com :
1.- Posarem film transparent dins del aparell d´una mida més gran que la hamburguesa
2.- També ni posarem a la tapa
3.- Omplir el motlle de carn picada amb una cullera
4.- Posar la tapa i premsar repetidament amb força durant uns segons
5.- Aixecar la tapa, treure la hamburguesa feta i embolicar-la amb el film de la tapa, el del aparell el tornarem a fer servir per la propera hamburguesa

Ens queden perfectes


Ingredients ( per 8 hamburgueses )
Un quilo de carn picada (1/2 porc- 1/2 vedella)
Sal
Pebre
Un ou
Oli d´oliva

Preparació
En un bol posarem la carn que condimentarem amb sal i pebre al gust i un ou, barrejar be i deixar reposar una estona a la nevera.

Amb l´ajuda d´ un aparell per fer hamburgueses anirem agafant porcions de la mescla i les anirem formant, ens quedaran perfectes, si no en tenim poder anar formant petites boles de carn que desprès aixafarem amb cura, les embolicarem amb film transparent i guardar a la nevera fins el moment de cuinar-les.

Fer-les a la planxa amb unes gotes d´oli d´oliva i acompanyar del que ens vingui de gust, ceba, pebrot, salsa de tomàquet o res.

* També podem afegir a la carn abans de fer les hamburgueses el complement que més ens agradi, com pot ser formatge, bacó, ceba, pebrot...a casa els i agraden així

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

16 comentaris:

  1. che bello questo attrezzo...lo voglio!!!!

    ResponElimina
  2. Hem recorda les que hem feia la meva mare, no hi ha res com les coses fetes a casa.

    ResponElimina
  3. Hola Susanna uns estri que va de meravella. Fetes a casa les personalitzes com més t'agradin i com tu dius amb pebrot, ceba...

    ResponElimina
  4. Este aparato es una maravilla, seguro que da la posibilidad de preparar hamburguesas tan ricas como estas y, como dices, con muchas más opciones champiñones, pimientos...

    Abrazos

    ResponElimina
  5. He estado a punto un par de veces de comprar ese aparatito y en el último momento lo dejo!!! te han quedado fantásticas.

    besos

    ResponElimina
  6. Bona nit Susanna.
    ¡¡¡com m'agraden aquestes hamburgueses!!!!

    ResponElimina
  7. Son tan bones les hamburgueses casolanes que les pot fer sempre al teu gust, hi han infinites variacions.
    Petons maca.

    ResponElimina
  8. Hola gracias por el comentario en mi blog eso me ha traido hasta el tuyo, y me quedo de seguidora para no perderme nada de tus cosas buenas que haces. Un besico
    cosicasdulces.blogspot.com

    ResponElimina
  9. Vaya aparatito más mono para hacerlas.....

    ResponElimina
  10. Sussana, j’espère que tout va bien!

    Ces hamburgers sont divine, juste de regardez sa donne l'eau à la bouche, j'adoreeeeeeeee

    Gros bisous et prends soin de toi!

    ResponElimina
  11. Madre mia!
    Que cosa mas rica!
    Y que fotos mas preciosas.
    Un besazo

    ResponElimina
  12. Susanna, unas hamburguesas buenísimas, que diferencia a las que compramos.
    Besitos.

    ResponElimina
  13. Ummmmmm que bona que esta una hamburguesa feta a casa al teu gust
    Petons

    ResponElimina
  14. Las amburguesas casolanes son les mes bones, la que se compran ya hechas, siempre cabe la duda lo que les habrán podido poner...te han quedado estupendas.
    Bon fi de setmana.
    http://xoriguer48-lasrecetasdelabuelo.bl...

    ResponElimina
  15. cet hum-berger est bien appétissant, j'aime beaucoup
    bonne journée

    ResponElimina
  16. una d'aquestes me l'emporto pel sopar d'avui

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...