Ingredients
Melindros
Nata per muntar
Tres fulles de gelatina
Xocolate en pols pur ( Tipus Valor)
Un vas de licor al gust o suc de taronja
Un ou
Xocolate negre de cobertura
Xocolate blanca
Fideus de colors
Preparació
En primer lloc farem una crema amb la nata , unes cullerades de xocolate en pols pur i l´ ou batut, deixar reduir treure del foc, afegir les fulles de gelatina que tindrem en remull i reservar.
Posarem els melindros en una safata que cobreixin el fons i les parets, mullarem amb el suc de taronja o licor, amb l´ajuda d´una cullera, tot seguit abocarem la crema de xocolate, i cobrirem la crema amb una capa de melindros que també haurem remullat, prémer una mica i deixar reposar tapat amb paper film a la nevera.
Passades unes hores desemmotllarem el pastís i el cobrirem amb la xocolate de cobertura que ja haurem desfet, després i farem uns dibuixos amb la xocolate blanca que també tindrem desfeta i adornarem amb uns fideus de colors.
Bon profit
* Un pastís tant fàcil de fer com deliciós
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Em recorda una mica al tiramisú. Ben fàcil de fer i molt bo.
ResponEliminaQuina col.lecció de pastissos de llaminadures tens, espero que el meu fill no els vegi.
Petons.
Ummmm, que delicia y además fácil, me gusta mucho, me llevo un trocito para el desayuno de mañana. besos
ResponEliminaQue rico, una pinta estupenda
ResponEliminaMuy rico, dan ganas de hincarle el diente. Besitos
ResponEliminaQue pastel más fácil de hacer!! , me ha encantado!!
ResponEliminaBesos!!
Encore une superbe délice qui sort de ton blog, ce gâteau me plait beaucoup!
ResponEliminagros bisous
Molt original, Susanna! M'ha fet el pes, aquest pastisset! Petons
ResponElimina¡Qué bonita te ha quedado!
ResponEliminaTUDO QUE LEVA CHOCOLATE AGRADA-ME.
ResponEliminaFICOU LINDO.
BJS
en realidad bien fácil y riquísimo
ResponEliminabs
Hola Susanna, que delicia y a estas horas de la tarde, viendo La Riera.
ResponEliminaUn petó
Una recepta senzilla i molt bona, me l'apunto per fer amb les mevs nebodes perquè la trobo molt fàcil ;)
ResponEliminaRíco y sencillo ! combinación perfecta ! además muy bonita la decoración , tan colorido !
ResponEliminaGERACIAS por la felicitación !
Besitosss.
Hola Susanna!!!!
ResponEliminaDonç sí que sembla fàcil i la veritat es que es veu super bo!!!
M´apunto la recepta!!!
Petonets, guapa!!!
Un pastel fácil y ricos, que seguro hace las delicias de mis hijas.
ResponEliminaBesos.Lola
Los melindros son bizcochos de soletilla?, por lo demás lo entiendo todo. ¡Que rico pastel!.
ResponEliminaBesets
Buf! Un timbal de calories però de les bones, eh! M´encanten els melindros amb xoco. Per cert, totes les receptes de llaminadures les trobo maquíssimes. Segueix deleintant-nos amb més.
ResponEliminaOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!
ResponEliminaQuina bona pintaaaa!!! Segur que estava per llepar-se els dits!!!
Petonets!!!
o quina bona pinta i a mes facil de preparar, jo me'l mejaria ben fresquet havent dinat!
ResponEliminaAquest es el tipus de pastís que a casa té l'èxit assegurat!
ResponEliminaTe molt bona pinta aquest pastis !! Melindros i xocolata u bonissima combinació .
ResponEliminaPetons
Debo confesarte que me gustan más los pasteles con bizcocho que los de puras chuches. Éste me encanta, para repetir y repetir hasta que se acabe. Un besote.
ResponEliminaQue pinta más buena!!!
ResponEliminaSusanna , no me extraña que la obra de Gaudí te tenga robadito el corazón !es logico ! a mí me encanta !
ResponEliminaEl postre que me preguntas , era una tarta de hojaldre , rellena de crema y nata con fresas ... riquíssima ! fué comprada por mi consu. jijiii , para darnos la bienvenida . Maravillosa mi family catalana !
Petonets .
Hola preciosa!!! (Ara et dic preciosa, je je)
ResponEliminaDoncs gràcies pel teu comentari sobre el kepthup, la veritat és que queda molt bó, i fins i tot m´en recordo que una bloguera de sudamérica em va comentar que ella li posava un aroma fumat (que aquí no sé a on es pot aconseguir)i que això li feia guanyar sabor.
Bé, ja em diràs.
i moltes gràcies una altra vegada.
Adéu, Susanna.
Que bo, amb el que m'agrada a mi la xocolata, es senzill de fer però mmm boníssim.
ResponElimina