TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dimarts, 18 de setembre del 2012

Truita de patates, ceba i carbassó lleugera



Ingredients
Ous frescos
Carbassó
Ceba
Patates bullides i tallades petites o a rodanxes
Sal
Pebre ( Opcional )
Oli d´oliva
Una cullerada petita de llevat químic ( Tipus Royal) - el de fer pastissos -

Preparació
Tallarem el carbassó a rodanxes, el farem a la planxa i reservem.

Tallem la ceba a juliana i la posarem uns minuts al microones fins que estigui toba ( el temps dependrá del nostre aparell i de la quantitat de ceba )

Un cop acabada aquesta operació, pasarem per la paella amb oli calent durant uns minuts la patata i la ceba, perquè agafi una mica de color i sabor, reservem.

Batre els ous, condimentar amb sal, pebre i una culleradeta de llevat quimic, ara i barregem, les patates, el carbassó, la ceba i ja podem fer la truita.

* Amb el llevat ens quedará molt més esponjosa

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

29 comentaris:

  1. Doncs aquestes truites normalment són ben bones.. :) t'ha quedat molt bé. Un petò!

    ResponElimina
  2. Una buena manera de aligerar la tortilla, qué rica. Besos

    ResponElimina
  3. Hola Susanna, que rica esta esta tortilla.
    De lujo y encima versión ligera.
    Un beso, guapa

    ResponElimina
  4. Tiene que estar deliciosa. Un abrazo, Clara.

    ResponElimina
  5. Hola bonita las tortillas que llevan calabacín me entusiasman tanto por su sabor como por la jugosidad que aporta , asi que la que tu has hecho me parece una auténtica delicia.

    Besinos.

    ResponElimina
  6. buenisima ,asía la hago yo alguna vez y queda de vicio

    ResponElimina
  7. És la meva preferida, encara que ara l apropera hauré de fer-la com teva, versió light. T'ha quedat d'escàndol!!!
    Petons guapa

    ResponElimina
  8. Hola Susanna aquestes lleugeres son les que més m'agraden!

    ResponElimina
  9. Hola Susanna, jo no diria lleugera , dic boniiiiiiiiiissima

    ResponElimina
  10. Susana, te ha quedado una tortilla riquísima!! Yo también suelo hacerla con calabacín, en mi casa el calabacín nos encanta a todos. Besitos.

    ResponElimina
  11. Amb un bon pa amb tomàquet es un sopar de luxe.
    Sembla que tot va tornant a la normalitat, espero que duri.
    Petons guapa!

    ResponElimina
  12. Susanna, que tortilla tan ríca! con mi pisto casaria fenomenal jijii
    Cuanto me alegra la nota que me has puesto, que maja eres...
    Besitosss y GRACIAS por tu coment.!

    ResponElimina
  13. jo soc de les teves, les patates bullides i cap a la truita!! que són mes sanes i igualment de gustoses!! una truita que m'encanta la que ens ensenyes!! petons

    ResponElimina
  14. Son aspect est tout simplement très appétissant, bravo!
    bisous

    ResponElimina
  15. Quina truita més bona, susanna! I sana, amb les patates bullides! M'encanten les truites farcides... i aquesta, amb el toc de carbassó, una delícia! Petons

    ResponElimina
  16. Me encantan las tortillas en todas sus variedades, y ésta está riquísima.
    Un beso.

    ResponElimina
  17. Amb aquests ingredients queda una truita fantàstica i boníssima
    Petons

    ResponElimina
  18. Què bona aquesta truita!!
    Petons
    Mónica-Recetas de Mon

    ResponElimina
  19. Hola, Susanna. Me encanta la tortilla de calabacín. La tengo en mi blog . Me llevo, como idea la levadura royal... que no le pongo... tampoco le pongo cebolla... y es una idea que te doy: sustituye la cebolla por una cabecita de ajos... y ya me cuentas.
    Espero que lo hayáis pasado bien en la Diada.
    Apoyo vuestras reivindicaciones de independencia y reconocimiento como ese país maravilloso que sois.
    Besazos.

    ResponElimina
  20. Una manera lleugera de fer una truita així les verdures no absorbeixen tant d'oli, molt bona pensada.

    ResponElimina
  21. Hola Susanna, muchas gracias por tu visita a mi cocina. Yo me instalo en la tuya, y así aparte de aprender recetas, me voy haciendo con la lengua que el saber no ocupa lugar. Aunque al principio tirare alguna que otra vez del traductor. Muchas gracias. Besinos

    ResponElimina
  22. Una truita molt bona, jo normalment la faig sense la patata, però així segur que queda més gustosa, no tardaré en provar-ho.
    Una abraçada

    ResponElimina
  23. Buena versión de la tortilla de patatas.
    Besines

    ResponElimina
  24. Susanna que tortilla tan rica, ahora mismo me comía un trocito. Me encanta!!!

    Un besito preciosa,

    ResponElimina
  25. pues muy rica si señor, con bien de cebollita como me gusta a mi!

    ResponElimina
  26. Que se puede decir de una tortilla como esta...la fot habla por si sola...deliciosa!!!!
    Besos
    Miguel
    lareposteriademiguel

    ResponElimina
  27. Una tortilla deliciosa, comparto contigo el gusto a mi me encanta!!!. De nuevo aprovecho para darte las gracias por tu lindísimo comentario en mi blog, con tu permiso me quedo, paso a dar like al face y cotilleo en tu tienda! ;) besotes!!

    ResponElimina
  28. Realment la patata bullida enlloc de fregida és una bona cosa! A més, embruta menys la cuina! ;)

    Petons!!

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...