Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 1 de març de 2010

PA BLANC TIA MARIA TH




INGREDIENTS
470 GRAMS D´AIGUA
34 GRAMS D´OLI ( Ó MANTEGA)
2 CULLERADETES DE LLET EN POLS
2 CULLERADETES DE SAL
1 CULLERADETA DE SUCRE
675 GRAMS DE FARINA DE FORÇA
75 GRAMS DE SÈMOLA DE BLAT
37 GRAMS DE LLEVAT FRESC DE FLEQUER

PREPARACIÓ AMB LA THERMOMIX
AIGUA + OLI + LLEVAT FRESC + LLET POLS 5 MINUTS- 37.- V.2.
AFEGIR FARINA TAMISADA + SÈMOLA + SAL + SUCRE 10 SEGONS – V.6 DESPRÈS AMASSAR 5 MINUTS – V. ESPIGA - SENSE TEMPERATURA
TREURE I REPOSAR LA MASSA TAPADA EN LLOC CÀLID, APROP. 1 HORA, FINS QUE DOBLI EL VOLUM.
PASSAT AQUEST TEMPS , AMASSAR UNS 5 MINUTS , COL·LOCAR DINS UN MOTLLO RODÓ , PINTAR AMB AIGUA , FER UNS TALLS AL DAMUNT AMB UN GANIVET TAPAR I DEIXAR REPOSAR 1 HORA MÉS EN LLOC CÀLID.
MENTRE ESCALFAR EL FORN A 200.

FORNEJAR APROP 50/60 MINUTS, DEPÈN DEL FORN
POSAR- HI DINS , UN RECIPIENT AMB AIGUA PER DONAR HUMITAT, I LA CROSTA DEL PA QUEDI CRUIXEN




AQUEST PA ES POT PREPARAR AMB LA THERMOMIX, MANUAL I PANIFICADORA.

8 comentaris:

  1. jo, qué pinta y yo sin decidirme con la maquinita.
    Besos

    ResponSuprimeix
  2. HOLA CURRA, GUAPA TU

    LA VERDAD ES QUE SOLO YA PARA HACER LA MASA DEL PAN MERECE LA PENA, PIENSA QUE SON 10 MINUTOS, A MANO SE TARDE BASTANTE MÁS,..PERO ES QUE VA BIEN PARA TANTAS COSAS,....CUANDO QUISE COMPRARLA MI MARIDO DECIA, ES QUE VALE TANTO DINERO Y SEGURO QUE SERÁ UN TRASTO MÁS,...AHORA DICE, CARAI NENA QUE BIEN QUE VÁ...YO LA LLAMO MI OLLA MAGICA...JE,JE

    PETONETS SUSANNA, HASTA PRONTO

    ResponSuprimeix
  3. AS MAQUINAS SEMPRE NOS AJUDAM NA COZINHA FACILITAM NOSSAS VIDAS!
    BONITO PÃO!

    ResponSuprimeix
  4. OI AMIGA ELIANA, GUAPA TU

    ES VERITAT ENS FACILITEN MOLT EL TREBALL,

    1000 BEIJO SUSANNA

    ResponSuprimeix
  5. Holaaaa, ahora si que lo ha traducido jejej, ya lo veo todo muuucho mejor!! Te ha quedado un plan blanco riquísimo!!
    Un besooo

    ResponSuprimeix
  6. HOLA MARISA, GUAPA TU

    IGUAL ERA UN PROBLEMA PUNTUAL DE INTERNET, DE TODAS MANERAS SI EL TRADUCTOR QUE TENGO EN EL BLOG, NO TE FUNCIONARA WN UN MOMENTO DADO , ARRIBA DONDE ESTÁN TODAS LAS RECETAS HE PUESTO UNA EXPLICACIÓN " MUY TECNICA ELLA", EJEM EJEM, DE ABRIR UN TRADUCCTOR EN LA PARTE SUPERIOR DE TU PANTALLA, TENGO ENTRADOS ALGUNOS BLOBS EXTRANJEROS QUE SON UNA PASADA, SI QUIERES ACCEDER A ELLOS EN ESPAÑOL SIGUE LOS PASOS QUE DETALLO, ( PORQUÉ ALGUNOS NO TIENEN TRADUCCTOR INCORPORADO), Y SEGURO QUE ALUCINARÁS DE GUAPOS QUE SON....ME CUENTAS

    MIENTRAS, PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  7. Esto se ve delicioso. Gracias por visitar mi blog.

    Un Abrazo,
    Mari

    ResponSuprimeix
  8. HOLA MARI, GUAPA TU

    TU TAMBIEN TIENES UN LINDO BLOG, HACE BASTANTE QUE TE SIGO

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...