
INGREDIENTS
ORADES NETES I OBERTES PEL L ´ESPATLLA
PATATES
CEBA
1 CAP D´ALLS SENCER
OLI D´OLIVA
SAL
PEBRE
VERMUT BLANC SEC
ALLS I JULIVERT TALLATS PETITS
PORROS TALLATS A JULIANA
ESCALFAR EL FORN A 180.
PELAR LES PATATES , TALLAR-LES A RODANXES , I CONDIMENTAR AMB SAL I PEBRE,, POSAR LES PATATES + CEBA A TROSSOS+ CAP D´ALLS EN UNA PLATA LO SUFICIENT MENT GROSSA PERQUÈ DESPRÈS I CAPI GEN LES ORADES, REGAR AMB UN RAIG D´OLI D´OLIVA I FORNEJAR FINS QUE LES PATATES ESTIGUIN DAURADES, LLAVORS I POSAREM LES ORADES OBERTES AMB LA PELL CAP BAIX, LES CONDIMENTAR AMB SAL + PEBRE I LES REGAREM AMB UNA MICA DE VERMUT BLANC SEC, FORNEJAR UNS 10 MINUTS ( DEPÈN DE LO GROSSES QUE SIGUIN I DEL GUST DEL COMENSAL )
QUAN JA ESTIGUIN QUASI A PUNT, AGAFAR UNA MICA OLI D´OLIVA I ESCALFAR EN UNA PAELLA A PAR , QUAN L´OLI ESTIGUI CALENT AFEGIR ELS ALLS I JULIVERT PICATS, RETIRAR DEL FOC I ABOCAR-HO PER SOBRE DE LES ORADES, COURE 5 MINUTS MÉS I TREURE DEL FORN.
FREGIR ELS PORROS TALLATS A JULIANA AMB OLI D´OLIVA CALENT UNS INSTANTS,
SON PER ACOMPANYAR EL PLAT
SERVIR CALENT I BON PROFIT
hola susaneta, he menjat blat peró cuant era petit, aquest téu té una pinta bonissíma.....salutaçiós paco
ResponEliminaQue bona queda l' orada feta al forn amb les patatetes,la ceba i els alls.
ResponEliminaUn petó.
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERITAT ES QU´ EL PEIX FET AL FORN, QUEDA MOLT BO, I ES FA EN UN PLIS,PLAS
PETONETS SUSANNA
me encanta este plato, yo lo hago muy a menudo, y a ti te ha quedado de lujo ;)
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
Em sumo a l'homenatge al peix al forn. La orada és un dels meus favorits.
ResponEliminaHOLA STARBASE, QUE TAL ?
ResponEliminaVAIG ANAR A LA PEIXETERIA I LES ACAVAVEN DE PORTAR, EREN TANT MAQUES, TANT BRILLANTS ...LA TENTACIÓ VÁ SER TAN GROSSA, QUE LES VAIG TENIR QUE COMPRAR....QUE BO
PETONETS SUSANNA
HOLA PILAR GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE LA DORADA ESTA DELICIOSA, EN CASA MIS HOMBRES , LOS CUALES LOS TENGO DEMASIADO MIMADOS A LOS DOS,...SON DEL MORRO FINO ELLOS,...SOLO LES GUSTA SEGÚN QUE PESCADO...
PETONETS SUSANNA
HOLA SR. PACO, QUE TAL ?, I LA SEVA SALUT, ESTÀ MILLOR ? ESPERO I DESITJO QUE SIGUI AIXÍ
ResponEliminaDONS SI EL BLAT AQUEST ES MOLT BO, I ES POT FER DE MOLTES MANERES COM L ´ARRÒS O LA PASTA
MIL PETONETS SUSANNA