Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 15 de març de 2010

Pastissets de poma i crema




Ingredients per 10 pastissets
1 Paquet de "obleas La cocinera " de mida mitjana
 2 llimones - el suc -
2 pomes
250 grams de nata de cuina espessa
2 cullerades soperes de "maizena expres "
2 ous
1 Pessic de canyella
1 Pessic de vainilla
1 Pessic de sal
Sucre
Confitura d´albercoc

Preparació
Pelar les pomes, tallarles a rodanxes primes, posar en un recipient, banyar amb el suc de les llimones i reservar

Agafem flameres ondulades i posarem una "oblea" a cada una sense treure el paper vegetal que ja porten i reservar.
 
Ara posarem en un recipient la nata + maizena + ou + sa+ sucre al gust + canuella + vainilla  , batre tot i omplir cada flamera, cobrir amb les rodanxes de poma i ensucar al gust, fornejar a 180 graus uns 15 minuts, el temps es orientatiu, doncs dependrá de la mida dels recipients i del nostre forn.

Retirar del forn, treure dels motlles i deixar refredar uns 15 minuts sense treure el paper vegetal , passat aquest temps el retirarem amb precaució de no trencar les peces i deixarem refredar del tot sobre una reixeta.

Ingredients per decorar els pastissets
Fideus de xocolate
Cireres vermeles confitades
Confitura d´albercoc

Preparació:
Posarem la confitura al foc amb dos cullerades soperes d´aigua fins que la confitura quedi desfeta, com que tindrá alguna impuressa la passarem per un colador, ens quedará com un vernís, deixar refredar una mica i amb un pinzell pintar els pastissets que ens quedarán brillants
 
Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna


10 comentaris:

  1. mmmm potser m´animo i ho faré...no engreixa oi? :)
    una abraçada, Olga

    ResponSuprimeix
  2. HOLA OLGA, GUAPA TU

    NO, NO GENS, SON TOTALMENT DIETETICS...MIRA JO LI HE POSAR LA NATA DE CUINA ESPESSA, PERÒ NI HA LA LLEUGERA ( MARCA PRESIDENT )...I POTS FER EL MATEIX..A MÉS TU FAS UNA PLATA AIXÌ I QUAN LA POSSIS A TAULA, FINS I TOT ET FARÀN " L´ ONADA "...JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  3. si, si molt dietetics, només de mirar-los ja engreixes, però es que son tan bons qui es resisteix?
    Petons.

    ResponSuprimeix
  4. HOLA ANNA, GUAPA TU
    PERÒ SI SON DE POMA, QUI DIUS....
    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  5. Holaaa, qué rico dulce has preparadooo!! con las obleas se puede hacer cada cosa que pa qué!!
    Un besooo

    ResponSuprimeix
  6. HOLA MARISA, GUAPA TU
    NI TE LO INMAGINAS, YA IRE PONIENDO MÁS COSITAS...JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  7. Que preciosas tartaleats,te quedaron finas finas,Y apetecubles,muy bueas la fotos lo transmiten muy bien hhmmmmmm;))

    UN saludo,tu blog me da muchas ideas para mi día a día.

    ResponSuprimeix
  8. HOLA SILVIA, GUAPA TU

    ENCANTADISIMA DE PODER DARTE IDEAS ESTE ES EL OBJETIVO DE MI COCINA, COMPARTIR MIS QUERIDAS RECETAS , Y SI HA ALGUIEN LE VAN BIEN MUCHISIMO MEJOR,
    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  9. HOLA MARIA LUISA, GUAPA TU

    VERDAD QUE QUEDAN PRECIOSOS ?...ADEMÁS ESTÁN MUY RICOS

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...