Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 27 de març de 2010

CANALONS DE PERNIL DOLÇ I ARRÒS

















Ingredients
Arròs bullit que sigui molt espès
Pernil dolç tallat a llesques
1 pot de nata liquida especial per cuinar
3 cullerades soperes de maizena "express"
Formatge ratllat
1 ou
Mantega

Preparació

Preescalfar al forn a 180/200  graus

En una llesca de pernill dolç i posarem un parell de cullerades d´arròs bullit, i cargolarem  fins formar un canaló, repetir l´operació fins fer tots els que necesitem , els emplatarem a la safata que ja tenim preparada per anar al forn , una mica engreixada amb mantega.

Ara farem una espècie de salsa amb la nata liquida, l´ou i la maizena, batre tot junt i abocar per sobre dels canalons, cubrir amb formatge ratllat al gust i gratinar fins que quedin daurats.

Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

8 comentaris:

  1. Susanna, descansa una miqueta, que no pares, no ens done temps a paï tans bons apats. Han de estar boníssims aquest canelons fets amb pernil dolç i farcits d' arrós.
    Un super petó.

    ResponSuprimeix
  2. HOLA ANNA, GUAPA TU
    JE, JE, JO SOC AIXÍ, EL MEU FIL, EM DIU,...MAMA NO PARES ETS HIPERACTIVA.....JO, ? JO EM VEIG NORMAL,..NO SÉ,..

    ESTÀN MOLT BONS, I FAS UN APAT EN UN PLIS,PLAS
    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  3. Anda, qué buenos estos canelones... Y con arroz!!. Me ha llamado la atención, Susanna. Tienen que tener un toque muy rico con el jamón y el arrocito... Me gusta!.
    Un besote (un super peton)

    ResponSuprimeix
  4. HOLA LAURA, GUAPA TU
    SOY LA REINA DE LOS INVENTOS YO, TU NO SABES LAS TRANSFORMACIONES QUE SE HACER CON UN MISMO PRODUCTO...JE,JE....ES UNA MANERA DE COMER ARROZ HERVIDO... DIFERENTE, SOLO TE DIRÉ QUE SABE RIQUISIMO
    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  5. Hola Susanna, tiene todo una pinta tan buena que no sabía dónde dejar el comentario, además a esta hora tengo ya un hambre...

    Gracias por tus consejos, tomo nota para la próxima vez. Ya pasaré por aquí de vez en cuando.

    Saludos

    ResponSuprimeix
  6. HOLA JAVIER, GUAPO TU

    ESTOY CONTENTA DE SU VISITA, SEGURO QUE TE GUSTARÁ COMO QUEDAN,...UN DIA DE ESTOS LOS HAGO YO, ME HAS DESPERTADO EL GUSANITO,..Y NO LOS HE COCINADO DESDE FINALES DEL VERANO PASADO

    MIS RECETAS TODAS SON FACILES Y SABROSAS , ES LA COCINA DE CASA

    PARA LO QUE GUSTES AQUI ESTOY, PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  7. uI, QUINA BONA PINTA, APUNTADES LES RECEPTES PER AQUESTA SETMANA
    PETONS
    TERE

    ResponSuprimeix
  8. HOLA TERE, GUAPA TU

    PER FI, JA FA ESTONA QUE T´ESPERAVA JO, JA TING EL CAFÉ FRED,...JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...