Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 1 de març de 2010

Pebrots vermells a la paella Lola



Ingredients
Pebrots vermells
Pebre negre
Sal
Oli d´oliva
Aigua
Uns grans d´all


Preparació

Tallar els pebrots vermells a tires, condimentar amb sal i pebre al gust.

Posarem a la paella amb una part d´oli d´oliva per dues parts d´aigua ( tapar i deixar a foc mig/baix , controlar i remenar de tant en tant fins que quedin tous ( es beuran tot el liquid) uns minuts abans de treure del foc, i posarem uns alls picats que deixarem daurar.

El resultat son uns pebrots, tous, sense oli,....divins...a gaudir

Bon profit

* També es pot fer amb  espàrrecs  carxofes

 Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
  

2 comentaris:

  1. Sussana,

    Vist l'èxit de les carxofes tinc ganes de provar-ho tal com dius. La fotografia que presentes ja fa venir salivera. Salut.
    Manel.

    ResponSuprimeix
  2. HOLA MANEL , GUAPO TU

    DONCS SI NOI, LA MEVA MARE DES DE SEMPRE ELS FA AIXÍ, I QUEDEN DE BONS, NO ES TROVA NI LA PEL, ( PER AIXÓ SEMPRE M´AGRADA POSAR-HI UNA FOTO A LA RECEPTA,...COM DIU AQUELL, VAL MÉS UNA IMATGE, QUE 100 PARAULES...ENCARE QUE SIGUIN D´AMOR, SENCILLES I TENDRES...


    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...