Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 24 de març de 2010

Peus de porc amb tomàquet



Ingredients

Peus de porc cuits
Tomàquet fregit
Ceba
Pebrot vermell
Un raig de vermut blanc sec
Oli d´oliva
Julivert
Alls
Sal
Pebre

Preparació
Tallarem petit la ceba i el pebrot , sofregir amb oli d´oliva, quan agafi color i afegirem el tomàquet, el raig de vermut blanc sec, sal, pebre i els peus de porc, remenar i deixar coure fins que la salsa ens quedi una mica reduida, abans de treure del foc i afegirem una picada d´all i julivert.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

16 comentaris:

  1. Amb les tres receptes es podria fer una sentada a taula fenomenal, una tapa de musclos revolucionaris, un primer de patates lleugeres i de segon peus, tot molt bo.
    Petonets

    ResponSuprimeix
  2. HOLA SION, GUAPA TU

    NO SAPS LO BONS QUE ESTAVEN ELS PEUS...HUMMMM
    TOT MOLT BO , FET A CASA, I EL MILLOR GENS COMPLICAT..

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  3. Hola!!! jo no som mlt de peus de porc, pero els musclos m'encantan.....

    Bssss

    ResponSuprimeix
  4. HOLA CELES, GUAPA TU

    DONCS JA SAPS, JE,JE, ES FÁN EN UN PLIS, PLAS,...POTS TENIR EL SOFREGIT FET AMB ANTELACIÓ I ELS MUSCLOS BULLITS, AL MOMENT.. MÁ DE PLANXA AL FOC ELS OMPLES 10 MINUTS...I A MANDUCAR...
    ( I SON DE DIETA.....)
    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  5. Ens agraden molt els peus de porc, però jo sempre li afegeixo caiena, ens agrada el picant.
    T' han quedat amb molt bon aspecte.
    Petons.

    ResponSuprimeix
  6. Me encantan... me encantan!
    Ya me los puedes dar cocinados como sean. fijate que se los pongo hasta en el cocido.
    Un beso.

    ResponSuprimeix
  7. Uix, jo tampoc sóc de peus de porc. Només els faig servir per a l'escudella...:-P

    ResponSuprimeix
  8. Hola Susanna, de pica pica uns musclus fantastics, de primer unes patatonas de allo mes bones, uhm... i per arudunir el peus, buffff, aixo ja es el sumun dinar perfeta i despres una caminadeta per baixar la pancheta, je, je
    Petons,
    Joan

    ResponSuprimeix
  9. Que rico y fáciles, ya vino otras recetas tuyas me gustaron mucho todas las de patatas.
    estaré haciendo alguna.
    saludos bss.

    ResponSuprimeix
  10. HOLA JOAN I SARA, QUE TAL ?
    SI, SI TOT MOLT BO, I COM DIU UN AMIC MEU,...I MOLT FI, JE,JE...QUASI QUASI, UNA SIESTA...SOBRE TOT SI ES A L´ESTIU,...SOTA D´UNA BONA OMBRA , AMB EL OCELLETS CANTÀN...

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  11. HOLA EMPAR, GUAPA TU
    LA VERDAD ES QUE ESTAN RIQUISIMOS, YO TAMBIEN LE PONGO UNO EN EL COCIDO ( ESCUDELLA),..ADEMÁS NO TIENEN NADA DE GRASA TODO ES GELATINA,...Y LA GELATINA ES IGUAL A....VITAMINAS PARA LOS HUESOS

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  12. HOLA STARBASE, QUE TAL ?
    DONCS A CASA NOMÉS M´AGRADEN A MI,..PERÒ SON TANT BONS....
    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  13. HOLA ANNA, GUAPA TU

    DONCS, SI NENA ESTAVEN DE MORT,...NO SAPS PAS COM VAIG DISFRUTAR...

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  14. HOLA CHUS, GUAPA TU
    ENCANTADA DE QUE TE GUSTEN...EN CASA LES GUSTAN MUCHAS LAS PATATAS,...POR LO QUE PREPARATE, PUES TENGO UN BUEN MONTÓN DE RECETAS, JE,JE

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  15. Susana me encanta este tipo de guisos. Me lo anoto. Un besazo.

    ResponSuprimeix
  16. HOLA NATI, GUAPA TU
    Y A MI ME ENCANTA QUE TE ENCANTE,...JE,JE
    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...