Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 27 de març de 2010

BLAT TENDRE AMB PASTANAGA














INGREDIENTS

BLAT TENDRE MARCA NOMEN
1 PASTILLA DE AVECREM
OLI D´OLIVA
SAL
PASTANAGA
CEBA


TALLAR PETITA LA CEBA I SOFREGIR DINS DE LA MATEIXA OLLA QUE DESPRÈS COUREM EL BLAT AMB UNA MICA D´OLI D´OLIVA, QUAN ESTIGUI TOVA SENSE QUE AGAFI COLOR, ABOCAR-HI 1/2 LITRE D´AIGUA I AMB EL "PIMER" TRITURAR, AFEGIR L´AIGUA NECESSÀRIA PER LA QUANTITAT DE BLAT QUE VOLEM CUINAR + LA PASTILLA DE AVECREM + LA PASTANAGA RATLLADA , DEIXAREM QUE L´AIGUA COMENCI A BULLIR, ARÈ I POSAREM EL BLAT TENDRE I RECTIFICAR DE SAL SI ES NECESSARI, BOLLIR APROP DE 15 MINUTS,....I JA ESTÀ A PUNT DE MANDUCAR

BON PROFIT

17 comentaris:

  1. Rico y sencillo. Me encanta!
    Besotes.

    ResponSuprimeix
  2. No he tastat mai el blat tendre...i tinc curiositat. A veure si el trobo algún dia al super.

    ResponSuprimeix
  3. AQUI MILHO DOCE CHAMAMOS DE CANJICA GOSTO MUITO!!!

    ResponSuprimeix
  4. No he menjat mai el blat tendre, però si tu dius qu' està bo segur que si i te la pinta com si fos una sopeta, oi Susanna?
    Petons.

    ResponSuprimeix
  5. HOLA ANNA,GUAPA TU
    ES COM SI FESIS ARRÒS BULLIT,...PERÒ AMB BLAT, ESTÀ MOLT BO,
    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  6. Pues yo tampoco he probado el trigo de esta manera, Susanna. Oye, me ha gustado... Tiene que estar muy gustoso y seguramente suave para el estómago, verdad?.
    Me lo apunto!

    ResponSuprimeix
  7. Blat tendre?? S'haurà de provar!!!
    Has posat la directa ehhh?? Surts de la cuina o dorms allà?? jajajja, com es nota quan ens agrada una cosa!!

    ResponSuprimeix
  8. HOLA MARIA, GUAPA TU
    JE ,JE, COM O SAPS ?,...EN ROC ( QU ´ES EL MEU LLORITO I JO EN PASEM MOLTES HORES A LA CUINA, NI TE O INMAGINES.....
    DONCS EL BLAT TENDRE, NO ES DE MOMENT MASSA CONEGUT I ES UNA PENA, JA QU´ESTÀ DELICIÒS, I EL POTS CUINAR DE MOLTES MANERES,...COM L´ARRÒS


    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  9. HOLA LAURA GUAPA TU
    PUES SI ES LIGERO AL ESTOMAGO, Y MUY RICO AL PALADAR,...SI LO PRUEBAS REPITES, SEGURO

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  10. HOLA SHAZ
    NOT CORN, WHEAT TENDER IS, BUT IF THAT IS TRUE IS VERY RICH
    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  11. HOLA STARBASE, QUE TAL ?

    DONS SI, SI TENS LA OPORTUNITAT DE TROVAR-NE I EL PROVES, SEGUR QUE T´AGRADA ES SUAU AL PALADAR I AL ESTOMAG, A CASA EL QUE MES ENS AGRADA ES DE LA MARCA NOMEN

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  12. OLÁ ELIANA

    NO MÊS milho doce, trigo TENDER IS (quando seco moer a farinha para fazer PAN)

    PETONETS, BEIJOS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  13. HOLA AMANDA, GUAPA TU

    VERDADERAMENTE ESTA MUY RICO,....
    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  14. ¡Qué rico! Nunca lo he probado así y tiene que estar muy bueno.

    Besos

    ResponSuprimeix
  15. HOLA CAVARU, GUAPA TU

    GRACIAS POR ESTAR AQUI, CON EL TRIGO TIERNO PUEDES HACER MIL RECETAS, IGUAL QUE SI FUERA ARROZ,...ESTA DELICIOSO

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  16. HOLA MACA
    Tinc una caixa de blat overta i no sabía com prepararlo que fos gustós. Ahir el vaig posar sobre el marbre per recordarme de ferlo.
    Ho veus com no hi han CASUALITATS!! apa ja m'han donat la RESPOSTA.
    BONA NIT PRECIOSA i GRACIES per els TEUS COMENTARIS!!

    ResponSuprimeix

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...