TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


divendres, 15 de febrer del 2013

Com madurar fruita verda



La poma conté etilè, l´etilè es fa servir per provocar la maduració accelerada de la fruita que es recull verda. 

Quan una poma podrida en fa malbé tot un colve es degút a l´etilè que despren la poma podrida, que també afecta a la resta de pomes i provoca la seva descomposició


Desgraciadament cada vegada és més complicat de trobar fruita recollida madura directament de l'arbre,  la gran majoria de la fruita que trobem actualment al mercat ha estat madurada artificamente, o directament la venen verda perquè aguanti més abans de vendre-la.

Segur que alguna vegada hem comprat plàtans i .... o els compres verds o t´en vas sense ells ...

Aquesta és la meva proposta .... i funciona

Posarem durant unes 24 hores una poma junt amb uns plàtans o qualsevol altre fruita i en quedará madura.

* Els plàtans de la foto son tots del mateix ramell, els de l´esquerra els vaig posar 24 hores amb aquesta poma, els de la dreta no, i aquí el resultat.

* Com he comentat la proposta serveix per tota la fruita.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/

Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

5 comentaris:

  1. Qué curioso, muchas gracias por el truco. Un abrazo, Clara.

    ResponElimina
  2. Molt interessant!! jo ho havia fet amb els caquis però no sabia que funcionava amb totes les fruites! Moltes gràscies per aquestos trucs! Marta

    ResponElimina
  3. Quina forma mes senzilla de madurar la fruita, gracies per el secretet.

    ResponElimina
  4. I funciona, jo també ho faig. Gràcies per les teves recomenacions.
    Petons.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...