Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 1 d’agost de 2022

Carbassó a la planxa





Ingredients
Carbassons tendres
Sal
Pebre
Oli d ´oliva

Preparació

En primer lloc tallarem el carbassó a lo llarg , tots al mateix gruix, els posarem en una safata amb sal i pebre, els i deixarem una estona mentre preparem i escalfem la planxa, deixaran anar molta aigua que retirarem.

Un cop la planxa calenta els untarem amb una mica d´oli d´oliva i els cuinarem, va molt bé de fer-ne més de compte i després fer una bona truita.


* Una mandolina, es una bona inversió a la cuina.
* Una planxa doble ( amb tapa ) també o es.


Bon profit !


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...