Avui mostrem com tenir xocolate esmicolada en un pim, pam, feta a casa, i el millor, de la que més ens agradi, per afegir o decorar pastissos i derivats
Ingredients
Xocolate en barra ( a casa la tenir a la nevera, ben fresqueta es ratllarà millor )
Un ganivet ben esmolat - o - un pelador de patates ( dependrà de lo grans que necessitem els encenalls )
Preparació
Tant fàcil com disposar d´un recipient per recullin la xocolate esmicolada , i anar ratllant la peca de xocolate al seu damunt amb l eina escollida.
En podem preparar més de la que necessitem i reservar la resta dins un pot amb tapa.
A gaudir
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna