Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 4 d’agost de 2022

Com fer xocolate esmicolada per postres i derivats



Avui mostrem com tenir xocolate esmicolada en un pim, pam, feta a casa, i el millor,  de la que més ens agradi, per afegir o decorar pastissos i derivats

Ingredients
Xocolate en barra ( a casa la tenir a la nevera, ben fresqueta es ratllarà millor )
Un ganivet ben esmolat - o - un pelador de patates ( dependrà de lo grans que necessitem els encenalls )


Preparació
Tant fàcil com disposar d´un recipient per recullin la xocolate esmicolada , i anar ratllant la peca de xocolate al seu damunt amb l eina escollida.

En podem preparar més de la que necessitem i reservar la resta dins un pot amb tapa.

A gaudir 

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...