Si ni ha un plat agraït a la cuina, aquest es la truita, podem fer truites que tot allò que ens vingui de gust, que disposem o inventem.....
La proposta d´avui es una truita de canalons, sí, sí, canalons, amb aquells dos o tres canalons que han sobrat i que no arriben quasi per res.....doncs aquesta es la nostre proposta, i queda una truita no bona, sinó boníssima.....
Ingredients
Oli d´oliva
Ous ( si son de gallines en llibertat millor, aquí es veu la diferencia en el color de la truita )
Preparació
Amb l ajuda d´una forquilla xafarem els canalons, - tampoc es tenen que triturar-
Posarem una paella al foc amb unes gotes d´oli d´oliva, mentre batre els ous, afegir els canalons i fer la truita.
Fàcil, molt bona i el més important feta en un pim, pam....
Bon profit i si es en bona companya, millor !
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna