Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 4 d’agost de 2022

Gelats individuals -de pal -



Per fer aquest tipus de gelat tenim que disposar de motllos individuals que ja estan dissenyats per aquesta fi, només tindrem que posar la preparació de gelat dins, tapar i congelar.

Un cop ja estiguin ben congelats podem fer una cobertura de xocolate negre, blanca, de colors, això al nostre gust....




Ingredients per la cobertura de xocolate
Xocolate en estat sòlid 
Un rajolí d ´oli suau per posar a la xocolate 

Preparació

* Tal fàcil com desfer xocolate al bany maria, o al microones en períodes de 30 segons fins que ens quedi desfeta, ara li posarem l ´oli , li donarà mes suavitat per untar.

* Li podem afegir a la xocolate uns fruits secs esmicolats, o decorar el gelat un cop ja estigui cobert.

Es important que sigui dins d´un recipient estret i alt, per poder introduir el gelat i quedi ben cobert de xocolate - o - pintar-lo amb un pinzell, que queda rústic...

Bon profit i a gaudir 

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...