Ingredients
Llom de porc tallat prim
Sal
Pebre
Llet
Oli
Pa ratllat - sense gluten - també pot ser del normal
Un ou batut
* La funció de la llet es estovar la carn gràcies a uns enzims que conté, que fa que es trenquin les proteïnes i la carn -o- el peix queda mes tendre.
* Un recipient que entri dins dels calaix de la nostre fregidora, nosaltres hem fet servir un motlle de fer pastissos.
Preparació
Posarem les peces de llom en un bol amb una mica de llet durant una estona, desprès colar, condimentar amb sal i pebre al gust.
Passarem per ou batut i pa ratllat , posarem en un recipient el qual estarà untat amb unes gotes d´oli d´oliva, també untarem una mica per sobre de cada peça, a casa o fet amb un spray, va millor que amb pinzell.....
i ja està a punt per passar a Lanova.
Les hem posat al programa " patates " 200 graus uns 15 minuts,, de tant en tant, vigilar i donar la volta a la meitat de la cocció.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella a foc no massa fort o al forn.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna