Ingredients
Gambes ( si son grosses millor, ja que van partides per la meitat )
Sal
Pebre
All i julivert picats
Oli d´oliva
Vermut blanc sec
Preparació
Encendre el forn a 200 graus, mentre....
Escalfarem aigua en una olla grossa, quan comenci a bullir i posarem les gambes, les i deixarem nomes uns 5 minuts, escórrer.
Amb l ajuda d´un bon ganivet tallarem les peces per la meitat a lo llarg ( de pas treure aquell fil negre que tenen en el llom, es el budell ) i anirem posant en una safata de forn, condimentar amb sal i pebre al gust, unes gotes d´oli d´oliva, un raig de vermut blanc sec i coure al forn uns 10 minuts ( dependrà sempre de la mida de les peces es clar ), al final afegir l all i el julivert picats.
Tant punt estiguin fetes...ràpid a la taula
Bon profit i si es amb bona companya millor !!
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna