Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 4 d’agost de 2022

Gambes XXI al forn






* També es pot fer amb llagostins i escamarlans...

Ingredients
Gambes ( si son grosses millor, ja que van partides per la meitat )
Sal
Pebre
All i julivert picats
Oli d´oliva
Vermut blanc sec

Preparació
Encendre el forn a 200 graus, mentre....

Escalfarem aigua en una olla grossa, quan comenci a bullir i posarem les gambes, les i deixarem nomes uns 5 minuts, escórrer.

Amb l ajuda d´un bon ganivet tallarem les peces per la meitat a lo llarg ( de pas treure aquell fil negre que tenen en el llom, es el budell )  i anirem posant en una safata de forn, condimentar amb sal i pebre al gust, unes gotes d´oli d´oliva, un raig de vermut blanc sec i coure al forn uns 10 minuts ( dependrà sempre de la mida de les peces es clar ), al final afegir l all i el julivert picats.


Tant punt estiguin fetes...ràpid a la taula


Bon profit i si es amb bona companya millor !!


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...