Ingredients
Coques de blat o de blat moro , al gust ....... - tortitas- ja les venes fetes
Pernil dolç
Formatge ( em fet servir del ratllat que bé barrejat de varis formatges -
Ous
Oli d´oliva
Preparació
Farem les truites només d´un ou cada una i les reservem en un plat ( no cal posar sal, ja que la resta d´ingredients en porta )
Escalfar la paella només amb un parell de gotes d´oli d´oliva, posarem la coca de blat uns minuts, quan comenci a agafar color li donarem la volta, ara i afegirem una truita, un tall de pernill dolç i un grapat de formatge- o - una llesca, doblegar per la meitat i daurar la coca pels dos costat, uns les volen mes torrades, d altres menys......
Així fins acabar amb totes les coques de blat que ens vingui de gust fer, es poden menjar fredes o calentes que es com més agraden a casa.
Bon profit, i si en bona companya millor !
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna