Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 26 d’agost de 2022

Macarrons amb botifarra, sense gluten i baix en greixos


Ingredients
Macarrons sense gluten ( també es pot fer amb els de sempre )
Tomàquet fregit
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Botifarra crua tallada a rodanxes
Pastanaga ratllada

* Formatge ratllat ( opcional per posar per sobre al moment de servir )

Preparació
Fregirem la botifarra amb unes gotes d´oli, quan estigui quasi feta afegirem la pastanaga, condimentar amb sal i pebre al gust.

Bullim la pasta el temps que ens indiqui el fabricant, escórrer, la posarem a una safata engreixada amb unes gotes d´oli d´oliva, abocar per sobre la salsa de tomàquet, la botifarra amb pastanaga i remenar perquè se integri amb els macarrons.

Al moment de servir es pot afegir formatge ratllat al gust per sobre.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...