Macarrons sense gluten ( també es pot fer amb els de sempre )
Tomàquet fregit
Tomàquet fregit
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Oli d´oliva
Botifarra crua tallada a rodanxes
Pastanaga ratllada
* Formatge ratllat ( opcional per posar per sobre al moment de servir )
Preparació
Fregirem la botifarra amb unes gotes d´oli, quan estigui quasi feta afegirem la pastanaga, condimentar amb sal i pebre al gust.
Bullim la pasta el temps que ens indiqui el fabricant, escórrer, la posarem a una safata engreixada amb unes gotes d´oli d´oliva, abocar per sobre la salsa de tomàquet, la botifarra amb pastanaga i remenar perquè se integri amb els macarrons.
Al moment de servir es pot afegir formatge ratllat al gust per sobre.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna