Ingredients calculats per un litre de base, que es convertirà aproximadament amb uns 750 grams de gelat
440 grams de nectarina pelada , ( que ja haurem triturat i colat )
260 grams de iogurt grec - o- natural
300 grams de nata de muntar
2 cullerades soperes de mel - ens ajuda de manera natural que no es formin cristalls de gel -
-Opcional- nectarina tallada molt petita per afegir al darrer moment al gelat
* Sempre valorar el grau de dolçor al nostre gust i la maduració de la fruita
Preparació
Tant senzill com unir tots aquest ingredients i tot seguit els posarem a la nevera en un recipient tapat fins que la barreja estigui ben freda, mínim una hora.
Ara bé l hora de fer el gelat...
En primer lloc passarem la barreja per la batedora, així en agafarà aire, molt important a l hora de fer el gelat, no es faran cristalls - o-menys.
* * * * * * * * * * * *
Si disposem d una maquina de fer gelats
Seguirem les instruccions del nostre aparell i posarem la base de gelat que hem preparat.
Si i volem afegir entrebancs de fruita, o farem al darrer moment, quan el gelat estigui ja quasi quallat.
Si no en tenim, cap problema ....també en poder gaudir.
1.- opció ......si disposem de motllos individuals per fer gelats, només tindrem que posar la preparació dins, tapar i congelar.
2.- opció.....el volem fer amb un recipient gran, això si , - ha de tenir tapa -
Doncs i abocarem la base de gelat, taparem i posarem al congelador, la única diferencia es que tindrem que estar vigilant, i cada hora donar una remenada al gelat - perquè no ens faci cristalls de gel - aquesta feina la repetirem 3 ó 4 vegades, dependrà de com ens vagi quedant de cremós.
Bon profit, a gaudir d´un meravellós gelat fet a casa, i si es amb bona companya, millor !!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna