Ingredients
Llom de porc tallat prim
Sal
Pebre
Llet
Oli
Pa ratllat - sense gluten -
Un ou batut
* La funció de la llet es estovar la carn gràcies a uns enzims que conté, que fa que es trenquin les proteïnes i la carn -o- el peix queda mes tendre.
* Un recipient que entri dins dels calaix de la nostre fregidora, nosaltres hem fet servir un motlle de fer pastissos.
Preparació
Posarem les peces de llom en un bol amb una mica de llet durant una estona, desprès colar, condimentar amb sal i pebre al gust.
Passarem per ou batut , pa ratllat i fregir amb oli, -o- al forn amb una mica ´oli per sobre, va molt bé amb un espray.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna