Avui explicarem com farcim a casa els galets per l´escudella i no surti el farcit en bullir...
Aquests es la nostre proposta, i funciona ....
Escollirem el tipus de carn que volem pel farcit, a casa i posem carn de botifarra crua...
Agafem la botifarra crua, la esmicolem en un bol, li afegim unes cullerades de farina ( ja dependrà del volum de carn ....) barregem tot fins que la farina quedi ben integrada amb la carn i....
Ja està a punt per farcir els galets, si son talla normal o fem amb una cullereta i son dels més grossos amb una màniga pastissera,...pim ,pam
Al portar farina, quan bullen el farcit no surt...
Bon profit !
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna