Propietats de la pastanaga
Te propietats antioxidants que el fetge transforma en vitamina A, i es la que ajuda a manteniment la pell, reproducció, visió, creixement...,també rica en potassi, te poder diürètic, es tolerable en persones amb diabetis ja que te pocs carbohidrats.
Ingredients
Pastanagues que estiguin ben sanes
Aigua mineral
Sal
Unes llavors de pebre negre ( opcional )
Vinagre blanc de vi
Un pot de vidre esterilitzat
Preparació
Netejar i pelar les pastanagues, tallar a tires, fideus, rodanxes... al vostre gust.
Les posarem en un pot de vidre que tingui tapa, un cop ple complir amb 3 parts d aigua i 1 part de vinagre de vi blanc, una mica de sal , les llavors de pebre negre, tapar be i reservar a la nevera...uns 3 dies, a partir d´aquí ja en podem gaudir a les amanides, entrepans....ummmm
* També es pot fer el mateix procés amb api
* Ni han uns petits aparells de cuina que son fantàstics per tallar pastanaga i derivats.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna