TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dilluns, 8 de gener del 2024

Pastanaga en conserva de vinagre





Propietats de la pastanaga
Te propietats antioxidants que el fetge transforma en vitamina A, i es la que ajuda a manteniment la pell, reproducció, visió, creixement...,també rica en potassi, te poder diürètic, es tolerable en persones amb diabetis ja que te pocs carbohidrats.



Ingredients
Pastanagues  que estiguin  ben sanes  
Aigua mineral
Sal
Unes llavors de pebre negre ( opcional )
Vinagre blanc de vi
Un pot de vidre esterilitzat 

Preparació
Netejar i pelar les pastanagues, tallar a tires, fideus, rodanxes... al vostre gust.

Les posarem en un pot de vidre que tingui tapa, un cop ple complir amb 3 parts d aigua i 1 part de vinagre de vi blanc, una mica de sal , les llavors de pebre negre, tapar be i reservar a la nevera...uns 3 dies, a partir d´aquí  ja en podem gaudir a les amanides, entrepans....ummmm

* També es pot fer el mateix procés amb api
* Ni han uns petits aparells de cuina que son fantàstics per tallar pastanaga i derivats.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...