Ingredients
Gambes
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Martini blanc sec
All i julivert picat
Preparació
Primer netejar les gambes de bigotis , condimentar amb sal i pebre al gust i passar a una safata que ens entri a la nostre fregidora d´aire, untar amb l ´oli d´oliva, abocar per sobre l ´all i julivert picat i....
Ja o tenim a punt per passar a Lanova.
Els hem posat a 180 graus - uns 1o minuts, de tant en tant, vigilar . ( als 5 minuts donar la volta i afegir el martini blanc sec )
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i es fa a la paella o al forn.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna