200 grams d´aigua
50 grams d´oli de oliva
1 pessic de sal
25 grams de llevat de flequer
400 grams de farina de força
Ingredients per farcit
Salsa de tomàquet
Pit de pollastre ( que ja haurem cuit a la planxa - o - fregidora d´aire , amb antelació i picat petit )
50 grams d´oli de oliva
1 pessic de sal
25 grams de llevat de flequer
400 grams de farina de força
Ingredients per farcit
Salsa de tomàquet
Pit de pollastre ( que ja haurem cuit a la planxa - o - fregidora d´aire , amb antelació i picat petit )
Xampinyons laminats ( que ja haurem passat amb antelació per la planxa -o- fregidora d´aire )
Formatge cremós ( tipus Mozzarella)
Olives al gust
Preparació de la massa amb la Thermomix ( si no en teniu es pot fer igual a ma )
Posar en el vas, aigua + oli+ sal, 1 minut, 37 c, velocitat 4.
Afegir el llevat fresc 2 segons, velocitat 4, desprès la farina tamisada 6 segons, velocitat 4, i 1 minut, velocitat espiga. Deixar reposar en forma de bola i tapada fer espai de 1 hora , després....
Estirar sobre una placa de forn pintada amb oli, si ens mullem els dits amb oli serà més fàcil estirar la massa, tapar amb un drap i deixar reposar 1 hora en lloc càlid.
Passat aquest temps, untar la base amb salsa de tomàquet i distribuir el farcit per sobre.
Pre-escalfar el forn a 250 graus, i fornejar a la part més baixa del forn uns 10 minuts ( dependrà del forn.)
Formatge cremós ( tipus Mozzarella)
Olives al gust
Preparació de la massa amb la Thermomix ( si no en teniu es pot fer igual a ma )
Posar en el vas, aigua + oli+ sal, 1 minut, 37 c, velocitat 4.
Afegir el llevat fresc 2 segons, velocitat 4, desprès la farina tamisada 6 segons, velocitat 4, i 1 minut, velocitat espiga. Deixar reposar en forma de bola i tapada fer espai de 1 hora , després....
Estirar sobre una placa de forn pintada amb oli, si ens mullem els dits amb oli serà més fàcil estirar la massa, tapar amb un drap i deixar reposar 1 hora en lloc càlid.
Passat aquest temps, untar la base amb salsa de tomàquet i distribuir el farcit per sobre.
Pre-escalfar el forn a 250 graus, i fornejar a la part més baixa del forn uns 10 minuts ( dependrà del forn.)
Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna