Ingredients
Patates
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Opcional : herbes aromàtiques al gust, a casa ens agrada molt el Romaní
* Molt important que sigui una bossa especials per cuinar al forn. NO SON BOSSES NORMALS
Preparació
Escalfar el forn a 190 graus.
Per un costat pelar i tallar les patates, condimentar amb sal, pebre i un raig d´oli d´oliva, posar dins d´una de les bosses i tancar. ( herbes aromàtiques si es vol )
Col.locar la bossa sobre una safata de forn i no tocar fins que estiguin cuites, no indico temps, doncs dependrà de la quantitat i mida de les peces.
Un cop cuites treure de la bossa, presentar en una safata i a gaudir.
Queden molt bones, molt ben cuinades, sense embrutar res, sense feina, sense fums, sense olors a la cuina...
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Opcional : herbes aromàtiques al gust, a casa ens agrada molt el Romaní
* Molt important que sigui una bossa especials per cuinar al forn. NO SON BOSSES NORMALS
Preparació
Escalfar el forn a 190 graus.
Per un costat pelar i tallar les patates, condimentar amb sal, pebre i un raig d´oli d´oliva, posar dins d´una de les bosses i tancar. ( herbes aromàtiques si es vol )
Col.locar la bossa sobre una safata de forn i no tocar fins que estiguin cuites, no indico temps, doncs dependrà de la quantitat i mida de les peces.
Un cop cuites treure de la bossa, presentar en una safata i a gaudir.
Queden molt bones, molt ben cuinades, sense embrutar res, sense feina, sense fums, sense olors a la cuina...
* Aquestes bosses es troven en el supermercat sense problemes...
Bon profit
Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna