Com fer encenalls de pastanaga en un pim pam, aquesta es la nostre proposta ....i funciona
Ingredients
Pastanagues, ( si son grosses millor )
Un pelador de patates
Un ganivet de cuina
Un bastonet de fer pinxos
Preparació
Pelarem les pastanagues. Clavar un bastonet a la pastanaga per la part on tenia les fulles ( ens servirà per manipular millor al ratllar ) ara li farem uns petits talls en horitzontal sense arribar a l´altre costat de la pastanaga, seguidament amb el pelador de patates anirem fen els encenalls ( en vertical )
Ens serveix per cuinar i també per l ´amanida, en aquest cas, les posarem en remull amb aigua freda i queden cruixents.
Bona cuinar !!
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna