https://enrocalacuina.blogspot.com/2011/03/calcots-arrebossats-amb-tempura.html
Si ens i queda espai i agraden les pomes cuites...aprofita
https://enrocalacuina.blogspot.com/2021/01/poma-cuita-amblanova.html
No disposar d´una bona llar de foc o una barbacoa per fer calçots - o - cebes tendres ....no ha de ser motiu per no degustar aquesta delícia, un forn més o menys està al abast de quasi totes les cuines....i una fregidora d´aire cada cop més......
Sense quasi feina, sense fums, sense olors.....es temptador veritat ?....doncs aquesta es la nostre proposta i funciona.....
Ingredients
Ceba tendra
Preparació
Netejar les cebes tendres d arrels, la cua verda, treure la primera pell i passar per aigua.
Posar-les directament a la cistella de la nostre fregidora d´aire que tindrem coberta amb paper d alumini., ( només una capa de cebes tendres )
Ja o tenim a punt per passar a Lanova.
Les hem posat a 200 graus - 30 minuts , no cal donar la volta ja que amb el paper d´alumini es couen perfectament de sota.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment .....al forn.
Servir amb salsa de calçots, salsa de tomàquet -o- com a casa ens agrada amb all i oli d ou.
A gaudir i si es amb bona companya millor !!.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna