Son ideals per ara, després de Festes.... també perqué quan fa fred ens venen més de gusts els entrepans calentons, es un berenar o un sopar lleuger i deliciós
Aquets tipus d´embotit s´acostuma a vendre en unes peces cilíndriques, encara que també es pot comprar a granel, la carn del gall dindi es blanca, baixa en greixos , conté proteïnes i ni ha una versió de venda que es baixa en sal
Ingredients
Rodanxes de pit de gall dini
Oli d´oliva
Preparació
Tallarem el pit de gall dindi a rodanxes ( el gruix, ja o deixem al vostre gust )
Untarem amb unes gotes d´oli d´oliva el recipient escollit per anar a la fregidora , o directament sobre la seva reixeta...
Ja o tenim a punt per passar a Lanova.
Els hem posat a 180 graus - uns 6 minuts , donar la volta i afegir uns 6 minuts més .
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i es fa a la paella o al forn.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna