Que tens ganes d´unes mandonguilles ...................pim, pam....
Ingredients
Una botifarra crua
Un ou batut
Oli d oliva
Farina comú, d´arròs,...... - per arrebossar les mandonguilles
Preparació
Formarem pilotetes a la mida que es desitgi, tot seguit les passarem per ou batut i farina.
Les bullirem en aigua -o- brou, durant uns 15 minuts, tot seguit escórrer, l aigua o brou el podem guardar per una altre elaboració.
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.http://enrocalacuina.blogspot.com/2021/01/fregidora-d-aire-sense-olilanova.html
Les hem posat a 200 graus - uns 15 minuts, de tant en tant, vigilar i donar una remenada amb espàtula de fusta o silicona., i es necessari afegir uns 5 minuts mes.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella en oli, o amb la fregidora de tota la vida.
Estan boníssimes tal qual, o les podem posar en una salsa.....
Esperem que hagi estat del vostre gust, Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna