Ingredients
Fideus
Brou o aigua
Sal
Pebre ( opcional )
Tomàquet fregit
Oli d´oliva
Xampinyons laminats
Bacallà al punt de sal
* El doble de brou del pes dels fideus. ( 200 grams de fideus = 400 grams de brou ) - també dependrà del fabricant.
* També es poden canviar els xampinyons que qualsevol altre bolet.
Preparació 1.pas
Posarem els xampinyons laminats dins de la cistella de la nostre fregidora, la base està plena de forats que ens anirà ideal per cuinar-los ja que l ´aigua que desprenen es colarà a sota i ens quedarán perfectes, els ruixarem amb una mica oli d´oliva.
* Truc entre la base de la cistella i la reixeta de sobre, si i posem un paper de cuina doble.......absorbirà tot el suc que desprenen els xampinyons.
Els hem programat a 180 - uns 1o minuts, de tant en tant, vigilar . ( el temps es orientatiu, dependrà de la quantitat ) .. un cop cuits reservar.
Preparació 2.pas
Mentre en un altre recipient més gros i posarem els fideus en cru que untarem amb una mica d´oli d´oliva, els introduïm a la fregidora d´aire a uns 130 graus uns 10/ 15 minuts, de tant en tant, controlar i remenar fins que quedin rossos, ara li afegirem el tomàquet fregit, els xampinyons que tenim reservats, el bacallà al punt de sal tallat a peces petites, rectificar de sal si es necessari, pebre al gust i.... el brou - o - aigua , millor si está calent.
Ja o tenim a punt per passar a Lanova.
Els hem posat a 200 graus - uns 20 minuts, de tant en tant, vigilar, remenar....- segons el fabricant de la pasta, igual necessitem una estona més...-
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i es fa a la paella
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna