* La funció de la llet es estovar el producte gràcies a uns enzims que conté, que fa que es trenquin les proteïnes i la carn -o- el peix quedi mes tendre.
Ingredients
Tires de pota - també poden ser de sípia o de calamar.
Tires de pota - també poden ser de sípia o de calamar.
Llet
Sal
Farina d´arròs
Oli d´oliva
Ou batut
Preparació
Posarem una estona abans la pota en remull coberta de llet.
Preparació
Posarem una estona abans la pota en remull coberta de llet.
Passarem les tires de pota pel ou batut, afegirem una mica de sal.... i després per la farina d´arròs.
Les posarem dins de la nostre fregidora d´aire que haurem untat amb un pinzell o spray amb unes gotes d´oli d´oliva , en una sola capa i que no es toquin entre elles.....fer el mateix per la part que queda a sobre.....o sigui untar, millor amb un espray
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.
Les hem posat a 200 - uns 10 minuts, donar la volta i afegir uns 5 minuts mes, important de ferles a tandes que no es toquin entre elles.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella, o al forn amb unes gotes d´oli.
Esperem que hagi estat del vostre gust, Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna