Avui hem fet el carbassó arrebossat amb farina d´arròs, - o sigui sense gluten - , el cruixent queda molt fi, gens embafador ni greixós.
Aquesta farina també la faig servir per espessir salses, tempura, fer galetes ... sola o barrejada amb la de blat...
Ingredients
Carbassó ( tallat al gust )
Sal
Oli de gira-sol per fregir
Farina d´arròs
Oli de gira-sol per fregir
Farina d´arròs
Un ou
Llet
Preparació
Preparació
Posarem les peces de carbassó una estona amb llet.
Mentre en un bol batre l´ou i afegir una mica de sal.
Posarem farina d´arròs, en un altre recipient.
Escórrer el carbassó de la llet, i abocar dins del bol on tenim l ´ou batut, remenar be perquè ens quedin totes les peces untades.
Escalfar l´oli fins que estigui en uns 160 graus, ( si posem un tap de suro, no ens farà escuma, ni se´ns cremarà ) anirem passant les rodanxes a tandes per la farina d´arròs , fregim i escórrer sobre una reixeta.
Bon profit i si es amb bona companya millor !
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna