Ingredients
Fesols -o- mongetes de la varietat que mes agradi,.... ja bullits
Aigua de la seva cocció
Envasos amb tapa
Preparació
Posarem els fesols en els envasos escollits, afegirem una mica del suc de la seva propia cocció, deixarem refredar del tot i al congelador.
Es poden descongelar al microones o al fogó amb el seu propi suc, queden com acabats de coure.
Ideals per un dinar o sopar ràpid o improvisat, i el millor, fets a casa sense cap tipus de químic afegit...
Bon profit...
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna