Ingredients
Gambes, de les que ja venen bullides i al punt de sal
Pebre
Oli d´oliva
Conyac - si es bo, millor -
All i julivert picat
Preparació
Netejar les gambes de bigotis, a més a casa, encara que ja estiguin bullides... les obrim per l ´esquena i retirem el budell.
Condimentar amb pebre al gust, passar a una safata que ens entri a la nostre fregidora d´aire, untar amb l ´oli d´oliva, va molt bé amb un espray....
Ja o tenim a punt per passar a Lanova.
Els hem posat a 200 graus - uns 5 minuts, de tant en tant, vigilar, donar la volta , ruixar amb conyac, posar per sobre all i julivert picats, unes gotes d´oli, i afegir uns 5 minuts més.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i es fa a la paella o al forn.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna