I que bo está l´empedrat, avui os ensenyarem una de les variacions que fem a casa, també tinc que dir, que No el volen fred, a de ser tebi....
El podem tenir preparat amb antelació, servir fred, o escalfar al moment d´anar a taula.
Per no repetir les receptes els i deixem els enllaços de com o cuinem....
Ingredients
Fesols bullits, ( avui son de la variació ...de Santa Pau )
Salpicón, que ja haurem cuinat
Preparació
Passarem per la fregidora d´aire ( o paella,) el salpicón, un cop calent i cuinat al nostre gust, afegirem els fesols bullits. Barrejar tot uns minuts,. i ja tenim el plat a punt.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna